RDR2 90 TL'ye alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoya bakar mısınız? Çoğu ayarlar Ultra ve high de idi ve oyunu akıcı oynuyordu sanki ne diyorsunuz?

Oyundaki her ayar zorlamıyor sistemi, misal texture quality veya particle ayarları ultra ve low arasında fark yok vs. bu oyunda gözlemlediğim kadarıyla perfornansı etkileyen önemli ayarları aşağıya bırakıyorum:
> Lighting quality (ışıklandırma kalitesi).
> Screen Space Ambient Occlusion (SSAO = Ekran düzlemli ortam aydınlatma).
> Reflection and water quality (yansıma ve su kalitesi).
> MSAA ve su fiziği kalitesi (water physics quality).

Sana yemin ediyorum r3 2200g ve 1050ti ile 30 fps ile oynadım 1 şey hariç herşey en dusukteydi ve gördüğüm en iyi grafiklere sahipti oyun çok stabil bir 30 fps olduğu için kasıyormuş hissiyatı vermedi hiç ve oyun oynadığım açık ara farkla en kaliteli oyun bırak 90ı 500 bile verirdim ben. Elden ringe bile 400 verdim. Kucumsedigimden değil rdr 2 bambaşka bir seviye oyun. Bence rockstar'dan bile o kadar iyi oyun çıkmaz artık.

Sana yemin ediyorum R3 2200G ve 1050 Ti ile 30 FPS ile oynadım 1 şey hariç her şey en dusukteydi ve gördüğüm en iyi grafiklere sahipti oyun çok stabil bir 30 FPS olduğu için kasıyormuş hissiyatı vermedi hiç ve oyun oynadığım açık ara farkla en kaliteli oyun bırak 90ı 500 bile verirdim ben. Elden ringe bile 400 verdim. Kucumsedigimden değil RDR 2 bambaşka bir seviye oyun. Bence Rockstar'dan bile o kadar iyi oyun çıkmaz artık.

Ayarlarını atar mısın?

Steam bu kadar düşürür mi yarın? 6 ocağa kadar zamanım var bekliyelim bakalım :D
Steam de 90 tl ye kadar düşmesine imkan yok. Epic indirimleri 6 Ocağa kadar da devam etmiyor diye biliyorum. O kartla 30-45 FPS arası oynarısın kafaya takma.

Edit: İndirimler 6 ocağa kadar devam ediyormuş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı