Oyun RDR2 98 TL!

İnsaflı mı? GTA Trilogy'i 530TL'den 1150TL'ye zamlarken neredeydi o insaf?

Şahsen GTA 5'i bedavaya kapmış birisi olarak bana göre insaflı. O bizim ekonomik durumumuz hem zaten Trilogy'nin yüzüne bakan olmaz bile çoktan AAA oyunlarına zammı yapıştırmış olurdu başka bir firma olsaydı Rockstar'ın yerinde.

Şu an zam yapamıyorlar çünkü Steam'in kurallarına aykırı hareket etmiş olurlar. İndirim sonrasına bakmak lazım. GTA 5'i vermek insaftan değil, Epic Games'in sunduğu para teklifini beğenip kabul etmiş olmalarından kaynaklanıyor. Şirketlerle karşı karşıyasınız haberiniz olsun yani insan değil karşınızdaki o yüzden insaf beklemeyin çok fazla.

Oyunu o kadar abartıyosunuz ki, hayatınızda oynadığınız ilk hikayeli oyun sanırım, oyunun ortalarında hikayesi o kadar saçmalaşıyor ki.

Harbiden öyleymiş, teşekkürler.

Sormayı da pek sevmem ama toplamda kaç para yatırdınız hesaba ben bile az oyun olduğu halde 1000TL gibi bir meblağyı aşmak üzereyim.

Nisanda 7. yılı olacak hesabımın. Burada görünenler en sevdiklerim sadece. 682 oyun mevcut. SteamDB'ye göre anlık değeri 11724. ben bu kadar para yatırmadım elbette. Tahminim cebimden 1700TL çıkmıştır ama ben çok fazla parada katladım Steam üstünden. Hem skin al-sat hem de kart kasma gibi. Bir de oyunlara değil de rozet işlemek için pazardan aldığım kartları falan çoğunu katladığım para ile aldım.

Almışken 134 liraya Ultimate alayım mı? Ne farkı var? Online ayrı mı satılıyor? Son olarak indirimden sonra zam yapacaklar diye duydum, doğru mudur?

Almışken 134 liraya Ultimate alayım mı? Ne farkı var? Online ayrı mı satılıyor? Son olarak indirimden sonra zam yapacaklar diye duydum, doğru mudur?

Standart sürüm yeterli. Online ayrı alabilirsin fakat RDR2 alırsanız Online içinde, ekstra almanıza gerek yok. Online oynamayacaksanız standart yeterli, Online bayağı boş zaten.

Ekstra şunları veriyor:

STORY MODE BONUSES​

• Bank Robbery Mission and Gang Hideout
  • Dappled Black Thoroughbred horse
  • Talisman and Medallion gameplay bonuses
  • Gameplay boosts, cash bonuses & discounts
  • Nuevo Paraiso Gunslinger outfit
  • Free access to Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun and Lancaster Varmint Rifle

RED DEAD ONLINE BONUSES​

• Blackrose Bounty Hunter Outfit
  • Copperhead Enforcer Outfit
  • Black Chestnut Thoroughbred horse
  • Free access to Survivor Camp Theme
  • Free access to Volcanic Pistol, Pump Action Shotgun and Lancaster Varmint Rifle
  • Rank bonuses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…