tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 8 Haziran 2023 #21 NormalVatandas dedi: Biraz daha koy One X al hocam. Genişletmek için tıkla... Kırık olması avantaj benim için.Ama Xbox tarafını da düşünüyorum.İyice bi değerlendirmek lazım.
NormalVatandas dedi: Biraz daha koy One X al hocam. Genişletmek için tıkla... Kırık olması avantaj benim için.Ama Xbox tarafını da düşünüyorum.İyice bi değerlendirmek lazım.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.769 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #22 tumu dedi: Kırık olması avantaj benim için.Ama Xbox tarafını da düşünüyorum.İyice bi değerlendirmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam aylık 30TL Gamepass çeker FIFA 23 bile oynarsın, PS devri bitti artık bizim gibi garibanlar için
tumu dedi: Kırık olması avantaj benim için.Ama Xbox tarafını da düşünüyorum.İyice bi değerlendirmek lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam aylık 30TL Gamepass çeker FIFA 23 bile oynarsın, PS devri bitti artık bizim gibi garibanlar için
tumu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.372 Çözümler 12 8 Haziran 2023 #23 NormalVatandas dedi: Hocam aylık 30TL Gamepass çeker FIFA 23 bile oynarsın, PS devri bitti artık bizim gibi garibanlar için Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.PS'in benim için kırık olması dışında hiçbir avantajı yok.Özel oyunlar falan var ama yine de bir sebep değil benim için.PS Plus'da sadece PS4 ve 5 için vardı diye hatırlıyorum.Xbox biraz daha ağır basıyor suanlik.
NormalVatandas dedi: Hocam aylık 30TL Gamepass çeker FIFA 23 bile oynarsın, PS devri bitti artık bizim gibi garibanlar için Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam.PS'in benim için kırık olması dışında hiçbir avantajı yok.Özel oyunlar falan var ama yine de bir sebep değil benim için.PS Plus'da sadece PS4 ve 5 için vardı diye hatırlıyorum.Xbox biraz daha ağır basıyor suanlik.
sylexWW Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 59 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #24 Ben ne dedimki anlamadım Şanlıurfa'ada fiyatlar daha ucuz olduğu için dedim laf mı soktun sen şimdi bana.
Ben ne dedimki anlamadım Şanlıurfa'ada fiyatlar daha ucuz olduğu için dedim laf mı soktun sen şimdi bana.