TugrulKsmr Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 RAM Kingston 8 Gb ram 2666 MHz SSD veya HDD modeli 320 GB HDD , 320 GB HDD , 250 GB SSD Ekran kartı RX 550 4GB GDDR5 Anakart Gigabyte H410M h İşlemci i5-10500 Epic Games'ten aldığım RDR2 açılmıyor. Driver'ım güncel ve sistemim güncel. Neden olabilir?
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 6 Şubat 2022 #2 TugrulKsmr dedi: Epic Games'ten aldığım RDR2 açılmıyor. Driver'ım güncel ve sistemim güncel. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
TugrulKsmr dedi: Epic Games'ten aldığım RDR2 açılmıyor. Driver'ım güncel ve sistemim güncel. Neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrulamayı deneyin.
KS KS TugrulKsmr Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 yusufcan1636 dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım tekrar açılmadı Artı 0 Eksi
yusufcan1636 dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım tekrar açılmadı
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 6 Şubat 2022 #4 TugrulKsmr dedi: Dosyaları doğruladım tekrar açılmadı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uyarı veriyor mu yoksa oyna dediğinizde tepki vermiyor mu? Artı 0 Eksi
TugrulKsmr dedi: Dosyaları doğruladım tekrar açılmadı Genişletmek için tıkla... Herhangi bir uyarı veriyor mu yoksa oyna dediğinizde tepki vermiyor mu?
KS KS TugrulKsmr Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 Gordrhain dedi: Herhangi bir uyarı veriyor mu yoksa oyna dediğinizde tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Başlat dediğimde Görev Yöneticisi ayrıntılarında playRDR2.exe ve RDR2.exe çalışıyor ama masaüstünde RDR2 yok Artı 0 Eksi
Gordrhain dedi: Herhangi bir uyarı veriyor mu yoksa oyna dediğinizde tepki vermiyor mu? Genişletmek için tıkla... Başlat dediğimde Görev Yöneticisi ayrıntılarında playRDR2.exe ve RDR2.exe çalışıyor ama masaüstünde RDR2 yok