RDR2 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

zrtzurt

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 CL17
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon RX 6700 XT 12GB
Anakart
MSI Mag B550M Mortar Wi-Fi
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Merhaba. Oyunu açıyorum altta yükleme barı doluyor fakat ondan sonra siyah ekranda kalıyor. Ana menü müzik sesi de geliyor. Her türlü şeyi denedim. Bundan birkaç ay önce de aynı konuyu açmıştım fakat düzeltememiştim. Bugün tekrar yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi çok fazla şey denedim fakat düzelmedi. Bu sene başında sorunsuz çalışıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Oyunu açıyorum altta yükleme barı doluyor fakat ondan sonra siyah ekranda kalıyor. Ana menü müzik sesi de geliyor. Her türlü şeyi denedim. Bundan birkaç ay önce de aynı konuyu açmıştım fakat düzeltememiştim. Bugün tekrar yükledim ve yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi çok fazla şey denedim fakat düzelmedi. Bu sene başında sorunsuz çalışıyordu. Yardımcı olursanız sevinirim.

Donanım gayet yeterli. Onun dışında müzik sesi geliyor ama oyun gelmiyor. Bu arada sisteminiz Windows 11 ise bu hata yüzünden olabilir.

Sizin dediğiniz hata ile uyuşuyor ve birçok kullanıcı bu güncelleme hatası ile gelen sorundan muzdarip bir kontrol edersiniz iyi olur.

Düzenleme: Konu 1 sene öncenin konusu ama Microsoft sorunu hala tam düzeltmemiş olabilir. Onunu dışında oyunu uyumluluk modu ile açmayı deneyin.

Hocam Windows sürümünü 22H2'ye yükseltmeniz sorunu çözebilir.

Çözmezse ekran kartı driverlarınızı kontrol edin, tekrar yükleyin.

Donanım gayet yeterli. Onun dışında müzik sesi geliyor ama oyun gelmiyor. Bu arada sisteminiz Windows 11 ise bu hata yüzünden olabilir.

Sizin dediğiniz hata ile uyuşuyor ve birçok kullanıcı bu güncelleme hatası ile gelen sorundan muzdarip bir kontrol edersiniz iyi olur.

Düzenleme: Konu 1 sene öncenin konusu ama Microsoft sorunu hala tam düzeltmemiş olabilir. Onunu dışında oyunu uyumluluk modu ile açmayı deneyin.

Arkadaşa katılıyorum hocam benzer sisteme sahibiz 13400F ve 6700XT kullanıyorum dün indirdim sorunsuz çalıştı. Windows 10 Pro kullanıyorum. Windows 11 de başka oyunlarda da sorun yaşayan olmuştu.

Hocam Windows sürümünü 22H2'ye yükseltmeniz sorunu çözebilir.

Çözmezse ekran kartı driverlarınızı kontrol edin, tekrar yükleyin.
Hocam sürüm zaten 22H2 de gözüküyor fakat güncellemelerde şöyle birşey var ama yüklenmiyor hata veriyor.
1723203320469.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı