Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #1 Oyunu daha yeni indirdim ve bu hatayı alıp duruyorum, oyuna giremedim bir türlü . Çözümü nedir bu hatanın?
Oyunu daha yeni indirdim ve bu hatayı alıp duruyorum, oyuna giremedim bir türlü . Çözümü nedir bu hatanın?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.870 Makaleler 6 Çözümler 426 Yer İstanbul 13 Eylül 2022 #2 Modemi kapat aç yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 Metin Eren Türkmen dedi: Modemi kapat aç yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an halamdayım ve komşu ile ortak kullanıyorlar ve modem komşuda. Mobil veri ile denedim yine olmadı. Başka ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: Modemi kapat aç yapıp tekrar girmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Şu an halamdayım ve komşu ile ortak kullanıyorlar ve modem komşuda. Mobil veri ile denedim yine olmadı. Başka ne yapabilirim?
Fehim baha özbek Kilopat Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Hocam ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, henüz çözemedim. İnternette bulduğum bazı çözümler var, bende işe yaramadı ama. Hala oynayamadım oyunu =( Artı 0 Eksi
Hocam ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, henüz çözemedim. İnternette bulduğum bazı çözümler var, bende işe yaramadı ama. Hala oynayamadım oyunu =(
KS KS Erenqzs Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #5 Fehim baha özbek dedi: Hocam ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, henüz çözemedim. İnternette bulduğum bazı çözümler var, bende işe yaramadı ama. Hala oynayamadım oyunu =( Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu silip tekrar yüklemiştim sorunum çözülmüştü. Artı 0 Eksi
Fehim baha özbek dedi: Hocam ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, henüz çözemedim. İnternette bulduğum bazı çözümler var, bende işe yaramadı ama. Hala oynayamadım oyunu =( Genişletmek için tıkla... Hocam ben oyunu silip tekrar yüklemiştim sorunum çözülmüştü.