Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bugün RDR2 indi ve açtığım an bu hatayla karşılaştım. Güvenli aile profili ile ilgili olduğu söyleniyor ne yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar bugün RDR2 indi ve açtığım an bu hatayla karşılaştım. Güvenli aile profili ile ilgili olduğu söyleniyor ne yapmalıyım?
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Rockstar oyunlarında kronik bir şey bu. Artı 0 Eksi
KS KS Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 selorr dedi: Rockstar oyunlarında kronik bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu korsan indirdiğimden mi dedim fakat ben bu oyunu önceden aynı şekilde indirmiştim sorun yoktu. Nasıl çözerim? Artı 0 Eksi
selorr dedi: Rockstar oyunlarında kronik bir şey bu. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu korsan indirdiğimden mi dedim fakat ben bu oyunu önceden aynı şekilde indirmiştim sorun yoktu. Nasıl çözerim?