RDR2 ''activation required'' hatası veriyor

25Kayra34

Hectopat
Daha fazla  
RDR2 açılmıyor bu hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetiniz açık değilse, açin. Offline oynanmıyor.

İnternetiniz açık olduğu halde bu hatayı veriyorsa, internetin "aile koruma" modunu kapatın.
Ev interneti mobil uygulamasından yapabilirsiniz.

Sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum aynı internet ile laptopumdan oynayabiliyorum ama masaüstüne geçince yeni yükledim oradan yüklediğimde olmadı.

Sorunun bununla ilgili olduğunu sanmıyorum aynı internet ile laptopumdan oynayabiliyorum ama masaüstüne geçince yeni yükledim oradan yüklediğimde olmadı.
Aynı sorunu bizzat böyle çözdüm.

Aile koruması veya güvenli İnternet Rockstar sunucularını engelliyor. Laptop'unuzda DNS filan varsa o yüzden Bypass etmiş olabilir.
Eğer dediğim ayarları kapatma yetkiniz yoksa VPN veya DNS kullanın.

Şimdi hocam DNS'yi nereden kapatıyoruz, kapatmam mı gerekiyor? Anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi hocam DNS'yi nereden kapatıyoruz, kapatmam mı gerekiyor? Anlamadım.
Yok hocam.
Şimdi günümüzde DNS ile yasaklı olan Discord'a giriyorya insanlar. Aynı şekilde RDR2'ye de girebiliyorsunuz o şekilde.

Yoksa dediğim gibi bu İnternet korumaları Rockstar sunucularını engelliyor. Şahsen Aile Korumasını kapatmanız taraftarıyım. FIFA sunucularını bile engelliyor çünkü.

Aile korumasını kapatırsam direkt tüm interneti kullanan evdeki bireylerdede kapanmış olacak değil mi?

Aile korumasını kapatırsam direkt tüm interneti kullanan evdeki bireylerdede kapanmış olacak değil mi?
Evet, hepsinde kapanmış olur.
Evde çocuk filan olduğu için tereddütünüz varsa birşey diyemem. Genede test edin, sorun düzelirse farklı bir yolla bu korumayı aşma yöntemi bakarım.

Evet, hepsinde kapanmış olur.
Evde çocuk filan olduğu için tereddütünüz varsa bir şey diyemem. Gene de test edin, sorun düzelirse farklı bir yolla bu korumayı aşma yöntemi bakarım.

Evet çocuk var evde ama yine de bir aile korumasını kapatacağım ama hocam bence onunla alakası olmayabilir çünkü oyun lisanslı değil denemek için yükledim FPS test etmek için korsana destek vermiyorum yoksa bende.

Korsan İndirdiğiniz oyunda bu sorun var?
Ozaman Crack'ta bir sıkıntı vardır ama orjinal Steam oyunda sorun bu. İnternet kafede deneyim etmiştim sorunu, VPN indirip giriyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…