RDR2 aile ile oynanır mı?

Voxcalibur

Hectopat
Hiç, Red Dead Redemption 2 oynamadım.
Babamla oynamak istiyorum ama hiç çıplaklık, işkence vs. var mı oyunda?
(1-2 sahne bile olsa)

Sıfır çıplaklık ve seks sahnesi var rahat olabilirsin. Bir tek otelde duş sahnesi var o da kadın dekolteli azıcık o kadar. Seni ne kadar etkiler bilemem İşkence dediğin de öyle vahşet şeklinde yok oyunda. Konuşturmak için dövüyorsun biraz o kadar.

1 tane sex sahnesi var başka görmedim .
Lenny'yi barda araken girdiğimiz bir odada malum işi yapıyorlar çok kısa bir sahne.

Son düzenleme:
İşkence tek bir yerde hatırlıyorum. O da eski vahşi batı filmleri dozajında. Sizi rahatsız etmez yani.

İşkence var ama yapıyorlar mıydı hatırlamıyorum. Kampta elleri bağlı birisini tehdit ediyorlardı işkenceyle. Kieran ile balık tutmaya gittiğinizde çıplak yüzücü vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Merak ederseniz 4:23'te:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç, Red Dead Redemption 2 oynamadım.
Babamla oynamak istiyorum ama hiç çıplaklık, işkence vs. var mı oyunda?
(1-2 sahne bile olsa)
Oyunun başlarında bir karakteri konuşturmak için hayalarını kesmekle tehdit ediyorlar ama gözükmüyor, bilmeni istedim bence işkence veya çıplaklık değil. Yani oynanabilir bana göre.

Ben de babamla oynadım sayılır, çeviride yardım ediyordu. Hiçbir şey yok işkence sahnesi de vahşi batı için öyle. Alıp derilere tuz falan basmıyor kesinlikle oynanır ah tekrar oynayasım geldi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…