nrywq4 Hectopat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 3.122 Çözümler 15 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #11 bblokee dedi: Konuyu yeni görecek arkadaşlar için 1 yıldır Online Türkçe oynuyorum ban man yenmiyor zaten hileden geçilmiyor oyun. Genişletmek için tıkla... İndirimsiz 1.100 liralık bir oyun için fazla risk alıyorsunuz.
bblokee dedi: Konuyu yeni görecek arkadaşlar için 1 yıldır Online Türkçe oynuyorum ban man yenmiyor zaten hileden geçilmiyor oyun. Genişletmek için tıkla... İndirimsiz 1.100 liralık bir oyun için fazla risk alıyorsunuz.
B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #12 nrywq4 dedi: İndirimsiz 1.100 liralık bir oyun için fazla risk alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Rockstar önce hileleri banlasın oyunda UFO'yla uçan var. Ayrıca ben kimsenin Türkçe dil yüzünden ban yediğini görmedim.
nrywq4 dedi: İndirimsiz 1.100 liralık bir oyun için fazla risk alıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Rockstar önce hileleri banlasın oyunda UFO'yla uçan var. Ayrıca ben kimsenin Türkçe dil yüzünden ban yediğini görmedim.