RDR2 alınır mı?

Sistemim yetmiyor oyuna ancak alasım da var bir köşede dursun diye. 98TL altına düşer mi ileride?(kısacası pişman olur muyum?)

Alınabilir ama şu anda elimdeki 6800 ile oyunda sabit 60 FPS alamıyorum ilerideki sisteminiz nasıl olur ona göre düşünün bence.

Böyle bir oyun yok cidden. Her saniyesinden zevk aldığım nadir oyunlardan. Kesinlikle almalısın bir gün sistemin olur belki, bende şuan eskiden kesin oynayamam dediğim oyunları oynuyorum çok şükü. Asla umudunu yitirme.

Alınabilir ama şu anda elimdeki 6800 ile oyunda sabit 60 FPS alamıyorum ilerideki sisteminiz nasıl olur ona göre düşünün bence.
Hocam bence sizin ya sistem de yada ayarlarınız da sıkıntı var. Yanlış anlamadım değil mi rx6800 ? 2K için önerilen bir kart.

Hocam bence sizin ya sistem de ya da ayarlarınız da sıkıntı var. Yanlış anlamadım değil mi RX6800? 2K için önerilen bir kart.

Evet doğru anladınız 6800 ile 60 FPS alamıyorum keşke şu hatayı bulabilsem ve çözebilsem.

Evet doğru anladınız 6800 ile 60 FPS alamıyorum keşke şu hatayı bulabilsem ve çözebilsem.

Hocam burayı meşgul etmeyelim bence. Size yeni konu açmanızı tavsiye ederim. Belki orada sorununuza birisi yardımcı olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam YouTube'da 120 FPS civarlarında 2K'da oynatan bir kart.

Hocam burayı meşgul etmeyelim bence. Size yeni konu açmanızı tavsiye ederim. Belki orada sorununuza birisi yardımcı olabilir. Yanlış hatırlamıyorsam YouTube'da 120 FPS civarlarında 2K'da oynatan bir kart.

Hocam açmaz olur muyum açtım da kimse bakmıyor yapacak bir şey yok oyunu sileceğim galiba teşekkürler.

Hocam ayarsal bi sıkıntı olabilir veya monitörle alakalı olabilir yoksa ekran kartınız iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…