Luiss
Hectopat
Merhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer?
Merhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer?
98 TL iken aldım mutluyumMerhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer?
Hocam yarı yarıya düşse bile alacağım daha hiç olmaz mı?Daha fazla indirime girmez. Oynamak istiyorsan bekleme.
Niye gelmesin hocam? Steamden gelmez Epic'ten gelir, illaki gelir.Daha fazla indirime girmez. Oynamak istiyorsan bekleme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.