Osman Nuri23
Hectopat
- Makaleler
- 2
Boş ver kaynak sunuyor kaynak o kaynağına biz yolumuza.Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de.
Boş ver kaynak sunuyor kaynak o kaynağına biz yolumuza.Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de.
Çünkü açıklama yapamıyorsun eylül diyip geçiyorsun ve sürekli mesajlarıma beğenmedimm işareti atıyorsun gerçekten komiksin.Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de.
Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik?Hocam burda tartışıyoruz işte arkadaş toxcik gibi davranıyor ve mesah yazmıyor umarım beni anlamışsınızdır.
Steam'in sayfası olması dışında sorun yok.Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik?
Merhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer?
Pek aklıma yatmadı o sistem eğer indirim olmazsa deneyebilirim.RDR Online alıp oradan 2'nin hikayesini alabiliyorsun indirimli haline denk geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.