RDR2 alınır mı?

Zaten çok fazla hikayeli oyun oynayan biri değilim. RDR2'yi denemek istiyorum fakat o kadar para bayılmak çok saçma.
400 TL'ye düşerse eğer sonbahar indiriminde 1 saat felan oynayıp bayarsa veya sevmezsen iade edebilirsin ama 2 saati geçersen iade almazlar.

Evet rdr2 güzel oyun tabikide dediğim gibi benim 2 sevmediğim şey oldu oyunda, mekanikler ve uzunluk onun dışında güzel.
Bende deneyeceğim işte umarım severim oyunu

Bütçem var fakat bir oyuna 1.150 TL vermek hiç içime sinmiyor. İndirim gelmesini beklemek istiyorum fakat ne kadar düşer ya da ne zaman indirim gelir hiçbir fikrim yok.

O fiyat verilmez bence de. 99TL'ye aldım oyunun yüzüne bakmıyorum mesela grafikleri gayet güzel hikaye oyunlarını severim Witcher, GTA, tombrider gibi hareketli oyunları fakat RDR 2 çok yavaş kaldı benim için.

Mesela nerede ve ne zaman yapıyor bunu ve bana değil bunu konu sahibine söyleyin.

Steam ve Epic Games'te sıklıkla indirime giriyor RDR2 net bir tarih söyleyemem ama sıklıkla indirime girdiğini söyleyebilirim.

Rockstar oyunlarını sıklıkla indirime sokuyor dedim, şu an indirimde demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…