Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.105 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Ağustos 2023 #41 624694 dedi: Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de. Genişletmek için tıkla... Boş ver kaynak sunuyor kaynak o kaynağına biz yolumuza.
624694 dedi: Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de. Genişletmek için tıkla... Boş ver kaynak sunuyor kaynak o kaynağına biz yolumuza.
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ağustos 2023 #42 624694 dedi: Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de. Genişletmek için tıkla... Çünkü açıklama yapamıyorsun eylül diyip geçiyorsun ve sürekli mesajlarıma beğenmedimm işareti atıyorsun gerçekten komiksin.
624694 dedi: Anlatamadım bir türlü arkadaşa anlamakta ısrarcıydı açıklama yapmayı bıraktım ben de. Genişletmek için tıkla... Çünkü açıklama yapamıyorsun eylül diyip geçiyorsun ve sürekli mesajlarıma beğenmedimm işareti atıyorsun gerçekten komiksin.
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.105 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Ağustos 2023 #43 xefe dedi: Hocam burda tartışıyoruz işte arkadaş toxcik gibi davranıyor ve mesah yazmıyor umarım beni anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik?
xefe dedi: Hocam burda tartışıyoruz işte arkadaş toxcik gibi davranıyor ve mesah yazmıyor umarım beni anlamışsınızdır. Genişletmek için tıkla... Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik?
xefe Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Ağustos 2023 #44 Osman Nuri23 dedi: Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik? Genişletmek için tıkla... Steam'in sayfası olması dışında sorun yok.
Osman Nuri23 dedi: Senin verdiğin bilginin yanlış olduğunu söylemesi toxiklik? Genişletmek için tıkla... Steam'in sayfası olması dışında sorun yok.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.954 Makaleler 2 Çözümler 24 24 Ağustos 2023 #45 Luiss dedi: Merhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... RDR Online alıp oradan 2'nin hikayesini alabiliyorsun indirimli haline denk geliyor.
Luiss dedi: Merhaba. RDR2 almak gibi bir düşüncem var fakat şu anki fiyatı bana çok uçuk geldi. İlerleyen zamanda indirime girer mi, girerse fiyatı ne kadar düşer, girerse ne zaman indirime girer? Genişletmek için tıkla... RDR Online alıp oradan 2'nin hikayesini alabiliyorsun indirimli haline denk geliyor.
Luiss Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 675 Yer St James' Park 24 Ağustos 2023 #46 Livo dedi: RDR Online alıp oradan 2'nin hikayesini alabiliyorsun indirimli haline denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Pek aklıma yatmadı o sistem eğer indirim olmazsa deneyebilirim.
Livo dedi: RDR Online alıp oradan 2'nin hikayesini alabiliyorsun indirimli haline denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Pek aklıma yatmadı o sistem eğer indirim olmazsa deneyebilirim.