RDR2 alınır mı?

Red Dead Redemption oynanılmadan Red Dead Redemption II oynanılabileceği gibi sonradan ilk oyuna başlamak teknik olarak sorun yaratıyor olmak ile birlikte birçok kişinin aksine ilk önce 1. oyunu deneyim edebiliyor olmak ikinci oyunu daha keyifli ve karakterleri daha iyi bir hale getiriyor.

Mükemmel bir şekilde kurgulanmış olan bir filmin mükemmel bir şekilde bir oyun içeriği haline getirilmiş hali olan Red Dead Redemption II’nin Cyberpunk 2077 gibi yapımlar ile kıyaslanabilmesi mümkün değil.

Son düzenleme:
Hocam emin olun bende öyleyim yavaş oyunlara hiç gelemem, ama RDR nedense bayağı sarmıştı beni.

Hocam konusunu falan da anlayamadım zaten görevleri yapacak yeri bulamıyordum bulunca da 3 4 tane ayrı görev haritada gözüküyordu bunaldım sildim.

Yavas oyun sevmeyen, uzun oyun sevmeyen, vahsi bati sevmeyen, eski zamanda gecen oyun sevmeyen birisinin RDR2 yerine kendi sevdigi ozelliklere sahip olan Cyberpunk 2077'i daha iyi gormesi normal. Cunku RDR2 herkese hitap etmeyebilir, ama Cyberpunk 2077 birden fazla insanin sevebilecegi bir oyun, mesela interaktif sevenler sevebilir, secimli sevenler sevebilir, fazla uzun oyun sevmeyenler sevebilir, modern zamanda gecen oyun sevenler sevebilir, hack oyunu sevenler sevebilir.

2 saati geç, oyuna bir alış sonra anlarsın kanka. Benim 98 saatim var, hayatımın en iyi 98 saatlerinden biriydi.

Gececegim Allah nasip eylerse de, su kutucuk sorunundan dolayi sinirim bozuluyor, duzeltemiyorum da. Ama bitirdikten sonra (oyun uzun bu yuzden ne kadar süre sonra bitiririm bilemem) yazarim, belki kararim degisir ama dedigim gibi ben modern zamanda gecmeyen ve uzun oyunlari sevmiyorum, bu yuzden Cyberpunk 2077'u cok sevdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…