Jiyunotameni
Hectopat
Daha fazla
Oluyor ama paylaşımlı hesap alırsan olmaz kendin alırsan olur.
Red Dead Redemption 2 | RDR2'yi PC'de İndir ve Oyna - Epic Games Store
PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı.store.epicgames.com 2 oyun da tamamen aynı mı? RDR2 normal yerine Ultimate mi alınmalı?Red Dead Redemption 2 ürününü satın al | Xbox
Blackwater kasabasındaki soygun girişimleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam etmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da...www.xbox.com
Yoksa biri konsol mu? 7700XT sistemde oynamayı düşünüyorum.
PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı.store.epicgames.com 2 oyun da tamamen aynı mı? RDR2 normal yerine Ultimate mi alınmalı?Red Dead Redemption 2 ürününü satın al | Xbox
Blackwater kasabasındaki soygun girişimleri ters giden Artur Morgan ve Van der Linde çetesi kaçmaya başlıyor. Federal ajanlar ve ülkenin en iyi ödül avcılarının takibi altında çete üyeleri hayatta kalabilmek için soyguna, yağmaya ve dövüşmeye devam etmek zorunda. Bu süreçte iç çatışmaları da...www.xbox.com
Yoksa biri konsol mu? 7700XT sistemde oynamayı düşünüyorum.
Ultimate almak daha mantıklı Epic Games'ten Ultimate daha ucuz zaten.
Söylemeyi unutmuşum Xbox'dan alırsanız PC'den oynamamazsınız attıgınız yerdeki sadece Xbox'da oynanıyor.
Anladım, sağ ol. Bize Epic Games yolu gözüktü o zaman.
Bir aralar 5-6 dolara satılıyordu RDR2 ama yarın daha da pahalıya almamak için sanırım satın alacağım. 150 GB gerçi nasıl yükleyeceğim 2MB 2MB iniyor hayırlısı.
Gece yatarken indirmeyi başlatın sabaha inmiş olur.
Hayırlısı bakalım deneyeceğim, ulimate alıyorum o zaman.
Şu tarz bir şey mi alsam diye de düşündüm: Hiç birini oynayamadım sonuçta.
Almışken 1 tane paralı oyun alabilirim, en iyisi RDR 2 midir bu bütçede?
Cyberpunk 2077 | Cyberpunk'ı PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
Hayırlısı bakalım deneyeceğim, ulimate alıyorum o zaman.
Şu tarz bir şey mi alsam diye de düşündüm: Hiç birini oynayamadım sonuçta.
Almışken 1 tane paralı oyun alabilirim, en iyisi RDR 2 midir bu bütçede?
Cyberpunk 2077 | Cyberpunk'ı PC için İndir ve Oyna - Epic Games Store
Cyberpunk 2077, Night City'de geçen bir açık dünya aksiyon macera RPG'sidir. Epic Games Store'dan PC için CP2077'yi indir ve oyna.store.epicgames.com
Rockstar vs indirmeden direkt Epic Games üzerinden oynayabilecek miyim?
Ultimate Edition, bunu alıyorum. Türkçesi yok mu bu arada?
Eki Görüntüle 2392404
Evet.
Türkçe yok makine çevirinin yamasını kurabilirsiniz. Rockstar indirmeniz lazım.
%10 indirim diyor, 650 TL yerine 600 mü olacak?
Rockstar indirmeme gerek yok değil mi, Epic Games'ten direkt oynayabileceğim?
%10 indirim diyor, 650 TL yerine 600 mü olacak?
Rockstar indirmeme gerek yok değil mi, Epic Games'ten direkt oynayabileceğim?
Türkçe yok mubahsettiğiniz çeviri yazılımı güvenilir mi? Açık kaynak kod mu?
İndirimi bilmiyorum ama Rockstar indirmeniz lazım.
Güvenilir açık kaynak kodlumu orasını bilmiyorum.
sana tavsiyem direkt git rockstardan al hem steam yada epice bağlamak gibi bir derdin olmaz hemde açarken zamandan tasaruf etmiş olursunSteam + Epic Games + rocksotr + Xbox + Ubisoft hepsini indirecek miyim ya
Peki oyunu açacağım zaman hem Epic Games hem de rockstor mu açacağım?
Son olarak anlayamadığım şey şu :
Normal rdr2 ana oyun diye geçiyor ve daha pahalı.
ultimate olan ise daha ucuz ve sürüm diyor. Ana oyunu almadan oynayabilecek miyim ?
PC için Red Dead Redemption 2'yi Epic Games Store'dan indir ve oyna. Red Dead Redemption 2, yeni çağın şafağında görkemli bir onur ve sadakat destanı.store.epicgames.com