RDR2 alınır mı?

pyneria

Femtopat
Dostlar RDR2 Steam'de 15 dolara düşmüş ama alsam mı kararsız kaldım. Çünkü daha önce Mafia serisini vs oynadım ama pek sevemedim. Genelde daha hikaye odaklı interaktif oyunlar seviyorum ama RDR2 de herkesin favorisi neredeyse. Sizce alsam sever miyim? Dediğim gibi çok savaş odaklıysa sevmem.

Kesinlikle ölmeden önce oynanması gereken oyunlardan açık dünyasıyla da gayet üzmez en az 100 saatinizi gömebileceğiniz bir oyun üzmez alınır.

İnteraktif bir hikaye hiç sunmuyor desek biraz yeridir. Çok fazla interaktif yan içerikler, görevler ve açık dünyası var. Ama ana hikayeyi hiçbir türlü değiştiremiyorsunuz sadece "şeref" seviyenize göre değişik diyaloglar ve birkaç farklı sahne oluyor. (Ana görevde.)

Oyun temelinde kovboy olduğu için silahlı aksiyon bolca var. Oyunun çoğunu kaplıyor, Mafia kadar sadece silah aksiyonu olmasa bile sık sık başvuruyorsunuz.

Herkes sevebilir ama siz sevmeyebilirsiniz, doğal birşey bu ama şans vermenizi öneririm. İlk başları çok sıkıcı ve aynı bir kitap gibi yavaştır, sonlara doğru git gide tempo artmaya başlıyor.

ben de çok kararsızım 15 dolar değer mi acaba. Bu fiyatlara düşmesi basit değil iyi indirmişler fiyatını da 550 lira insan yine de düşünüyor.

ben de çok kararsızım 15 dolar değer mi acaba. Bu fiyatlara düşmesi basit değil iyi indirmişler fiyatını da 550 lira insan yine de düşünüyor.
Ya bu düşünülecek, karar vermesi zor bir konu değil ki. Çok basit, oynayacaksan al, hoşuna gitmiyorsa rdr2 alma.

sağ olun hocam bu cevabınız üzerine almamaya karar verdim aahahhaha

Ben de çok kararsızım 15 dolar değer mi acaba? Bu fiyatlara düşmesi basit değil iyi indirmişler fiyatını da 550 lira insan yine de düşünüyor.

Eğer oynamak istediğiniz sevdiğiniz türde bir oyunsa kesinlikle alın çünkü daha aşağı bir fiyata düşmüyor

Öyle olmuyor işte.
Ya bu düşünülecek, karar vermesi zor bir konu değil ki. Çok basit, oynayacaksan al, hoşuna gitmiyorsa rdr2 alma.
Oyunları oynamadan anlayamayız. Aynı durumu bannerlord alırken yaşadım 20 dolara bannerlord aldım ama zerre kadar pişman değilim değil 20 50 dolar olsa yine alırdım. Aynı şeyi rdr2 için söyleyemezsem durum senin dediğin kadar basit olmaz işte

Şimdi 2 çözüm var.
Oyun videolarını izleyin veya daha önce açılmış onlarca konuda anlatılmış oyun içeriğini okuyun. Hoşunuza giderse alın.
Benim şahsi fikrim RDR2 için 15 dolar bedava.

sağ olun hocam bu cevabınız üzerine almamaya karar verdim aahahhaha
Sağlık olsun hocam, genede bir gün fırsatınız olursa veya cebinizden para çıkmayacak olursa sıfır beklenti ile bir şans verin. Bugün içinizi açmadı ama yarın hoşunuza gider.
Sonuçta fikirler ve zevkler değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…