Arkadaşlar bir sorum var, ben bütün gündür bir at için RDR oynuyorum izlemediğim video kalmadı hiçbirini bulamadım Arap atlarının. Aradığım Arap atları beyaz kızıl gri ve siyah ama hiçbirini bulamasam da en çok siyahı bulmaya yaklaştım. Bir yan görevin yanında bulunuyor bölgeye gittim yan görev açıldı ama at yoktu ertesi gün gitsem yine aynı yan görev açılır mı ya da hızlı başka bir Arap atı öneriniz var mı?
Arkadaşlar bir sorum var, ben bütün gündür bir at için RDR oynuyorum izlemediğim video kalmadı hiçbirini bulamadım Arap atlarının. Aradığım Arap atları beyaz kızıl gri ve siyah ama hiçbirini bulamasam da en çok siyahı bulmaya yaklaştım. Bir yan görevin yanında bulunuyor bölgeye gittim yan görev açıldı ama at yoktu ertesi gün gitsem yine aynı yan görev açılır mı ya da hızlı başka bir Arap atı öneriniz var mı?
Beyaz ve siyahı arkadaşlar söylemiş, ben de gri ve kızılı söyleyeyim. Kızıl Strawberry kasabasının sol kısmında kalıyor. Orda bir dağ olacak oraya tırmanın karşınıza çıkacak. Gri sadece Blackwater kasabasında ahırda satılıyor ordan alabilir veya çalabilirsiniz.
Beyaz ve siyahı arkadaşlar söylemiş, ben de gri ve kızılı söyleyeyim. Kızıl strawberry kasabasının sol kısmında kalıyor. Orada bir dağ olacak oraya tırmanın karşınıza çıkacak. Gri sadece blackwater kasabasında ahırda satılıyor oradan alabilir veya çalabilirsiniz.
Buldum da kaçırdım düştüm öldüm kaçtı.
Arkadaşlar asıl sorum aslında yan görevlerin haritada tekrar çıkıp çıkamayacağı ama gerçekten ilginiz için çok sağ ol
Kanka gri at yoktu valenciadaki atlarla aynıydı kızılda yoktu dağda tekrar ne yapsam kızıl atı bulabilirim.
Buldum da kaçırdım düştüm öldüm kaçtı.
Arkadaşlar asıl sorum aslında yan görevlerin haritada tekrar çıkıp çıkamayacağı ama gerçekten ilginiz için çok sağ ol