RDR2 Arap atı nereden bulunabilir?

kerem676676

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir sorum var, ben bütün gündür bir at için RDR oynuyorum izlemediğim video kalmadı hiçbirini bulamadım Arap atlarının. Aradığım Arap atları beyaz kızıl gri ve siyah ama hiçbirini bulamasam da en çok siyahı bulmaya yaklaştım. Bir yan görevin yanında bulunuyor bölgeye gittim yan görev açıldı ama at yoktu ertesi gün gitsem yine aynı yan görev açılır mı ya da hızlı başka bir Arap atı öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Saint Dennis'de at satılan yerde olması lazım, kontrol ettiniz mi? Olmazsa bu videoyu izle, ben almayı tercih etmedim ama sen alabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kanka benim bildiğim bir kaç at satılan yerde olabiliyo bende kül rengi vardı siyah hiç rastlamadım ama

Haritanın kuzeybatısındaki Isabelle Gölü etrafında dolaş, orada beyaz cinsi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baktım kanka yok izledim videoyu yaptım ama at yoktu ertesi gün gitsem yine yan görev açılırmı.

beyaz atı bulun. hem rengi de güzel. beyaz atlı prens olursunuz

Beyaz ve siyahı arkadaşlar söylemiş, ben de gri ve kızılı söyleyeyim. Kızıl Strawberry kasabasının sol kısmında kalıyor. Orda bir dağ olacak oraya tırmanın karşınıza çıkacak. Gri sadece Blackwater kasabasında ahırda satılıyor ordan alabilir veya çalabilirsiniz.

Kanka gri at yoktu valenciadaki atlarla aynıydı kızılda yoktu dağda tekrar ne yapsam kızıl atı bulabilirim.

Beyaz atı bulun. Hem rengi de güzel. Beyaz atlı prens olursunuz

Buldum da kaçırdım düştüm öldüm kaçtı.
Arkadaşlar asıl sorum aslında yan görevlerin haritada tekrar çıkıp çıkamayacağı ama gerçekten ilginiz için çok sağ ol

Benzer saatte gidersen açılır.

Baktım kanka yok izledim videoyu yaptım ama at yoktu ertesi gün gitsem yine yan görev açılırmı.

At orada illa olur az gez etrafı görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…