RDR2 Arap atını nasıl hızlandırabilirim?

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
Mersin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Pro 16" M1 Pro Silver
Meslek
Ağa/Paşa
Oyuna başlamadan önce birkaç ipucu videosu izlediğimden bir iki şey öğrendim bunlardan biri de beyaz Arap ATI'nın oyundaki en iyi at olduğuydu.
Gittim karlı diyara beyaz bir Arap ATI evcilleştirdim ancak bir önceki atıma göre hız olarak pek fark etmedi diyebilirim. "W" ile yürür iken "Shift" e basılı tutunca maximum hız olması gerekmiyor mu? Ben öyle yapınca bir fark göremedim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Arap atıysa sonradan açılır.

Bi önceki atınız da çok hızlı olabilir mi? Ben de evcilleştirmiştim o atı bi önceki atıma göre bayağı hızlıydı diye hatırlıyorum. Gamepad ile oynamıştım ben, sanırım hızlı kosma tusuna bı kac kere basınca daha hızlanıyordu. Uzun zaman oldu tam hatırlayamadım. Şu anımı paylaşmak istedim; O beyaz atın lokasyonuna gittim bir süre aradıktan sonra buldum ama kaçtı elimden at, inat ettim yaklasık 2 saat döndüm dolaştım o lokasyonda en sonunda buldum yeniden. Uğraşa uğraşa bir şekilde evcilleştirdim atı, daha 5 dakika geçmedi kamp alanına dönerken postaneye uğradım başımdaki ödülü kaldırmak için dalgınlıkla atı rayların üstünde bırakmışım tren carptı hayvana. Bıraktım oyunu orda daha da oynamadım.

Bir şah eseri bırakmışssın, geri başla derim, oyuna PS4'de 200-250 saat gömdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…