Sürprizbozan RDR2 Arthur VS John

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arthur_Morgan35

Femtopat
Sizce hangi karakter daha iyi? Bana göre Arthur daha iyi yazılmış bir karakter. İlla Arthur aşığı olduğum için Arthur demiyorum. Gerçekten daha iyi işlenmiş, daha derin bir hikayesi var. Kendisini çok cana yakın buluyorum. Peki sizce hangi karakter daha iyi?

Sizce hangi karakter daha iyi? Bana göre arthur daha iyi yazılmış bir karakter. İlla arthur aşığı olduğum için arthur demiyorum. Gerçekten daha iyi işlenmiş, daha derin bir hikayesi var. Kendisini çok cana yakın buluyorum. Peki sizce hangi karakter daha iyi?

Eğer firma arthur u öyle açıklı öldürmeseydi kimsenin aklında kalmaz dı bu yüzden arthur.

Bence de arthur daha iyi.
1691496928443.png

John'un bir amacı var ailesini koruyabilmek
Arthur bana daha özgün serbest güzel karakter gibi geliyor ama 1911 John iile 1899 arthur arasında seçiim yapamıyorum ikisi de çok iyi

John kendi ailesi için mücadele veren biri. Arthur ise kendi idealleri olan bağımsız bir karakter, tabii ki Arthur. John ile oynarken sıkıntıdan patlamıştım.
Aslında o kadar da sıkıcı değil. İlk başlarda sıkıcı oluyor. Kendini toparlayıp, silahını alıp şu çiftlik işini bıraktıktan sonra yine biraz eğlenceli oluyor. Ha tabii her türlü Arthur'un olduğu zamanlar kadar zevkli, aksiyonlu olamaz...

Arthur Morgan derin, çok katmanlı bir karakter. Aynı zamanda çok sorgulayan biri. Hayat onu oradan oraya savurmasına, ona belli bir rol biçmesine rağmen doğrudan bu rolü kabullenip hayatına devam etmemiş biridir. Zaten hayatında birçok kırılma noktası ve yaşadığı, şahit olduğu ciddi olaylar var. Zeki biri. Bizim de oyunda katkıda bulunduğumuz üzere ciddi bir değişim geçiriyor. Daha doğrusu içsel mücadelesinde önemli bir yol kat ediyor. Aslında temeline inersek John ile hayatları oldukça benzer, John'un Arthur'dan farkı ise başlangıçta sorumluluklardan kaçması ve sorgulama kabiliyetinin Arthur kadar derin olmaması. Ancak yine John'un akıl hocalarından biri, hatta onun ağabeyi Arthur. Onu kendine getirmiş, düşünmesini, sorgulamasını sağlamıştır yaşadığı hayatı. John onun kendisinde sağladığı gelişimle ve Arthur'un anısına daha aklı başında ve iyi bir karaktere dönüşmüştür. Velhasıl John çok iyi yazılmış bir karakter iken Arthur bir efsanedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı