M mertomert Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 141 28 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar, merhaba. Şu an oyunun yüzde yetmişindeyim yaklaşık. Arthur vereme yakalandı. Oyun bize Arthur'un ölmesi ve yaşaması gibi bir seçenek sunuyor mu? Bunu merak ediyorum, oyuna ona göre baştan başlayacağım çünkü ölmesini istemiyorum. Son düzenleme: 28 Ekim 2023
Arkadaşlar, merhaba. Şu an oyunun yüzde yetmişindeyim yaklaşık. Arthur vereme yakalandı. Oyun bize Arthur'un ölmesi ve yaşaması gibi bir seçenek sunuyor mu? Bunu merak ediyorum, oyuna ona göre baştan başlayacağım çünkü ölmesini istemiyorum.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 28 Ekim 2023 #2 O görev ana görev yalnız.
M mertomert Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 141 28 Ekim 2023 #3 403377 dedi: O görev ana görev yalnız. Genişletmek için tıkla... Yani Arthur'un ölümü benim seçimlerime bağlı değil mi?
403377 dedi: O görev ana görev yalnız. Genişletmek için tıkla... Yani Arthur'un ölümü benim seçimlerime bağlı değil mi?
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #4 İstersen o görevi hiç oynama Arthur ölmez, hikaye ilerlemez. Son düzenleme: 28 Ekim 2023
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.192 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #5 Maalesef o görev ana görev. Ne kadar geç de yapsan, erken de yapsan kaçınılmaz son. mertomert dedi: Yani Arthur'un ölümü benim seçimlerime bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Senaryo böyle.
Maalesef o görev ana görev. Ne kadar geç de yapsan, erken de yapsan kaçınılmaz son. mertomert dedi: Yani Arthur'un ölümü benim seçimlerime bağlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Senaryo böyle.
M mertomert Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 141 28 Ekim 2023 #6 Qi Strannik dedi: Istersen o görevi hiç oynama Arthur ölmez hikaye ilerlemez. Genişletmek için tıkla... Yani kaçınılmaz son öyle mi
Qi Strannik dedi: Istersen o görevi hiç oynama Arthur ölmez hikaye ilerlemez. Genişletmek için tıkla... Yani kaçınılmaz son öyle mi
Aslan Mert Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.655 Makaleler 2 Çözümler 14 28 Ekim 2023 #7 mertomert dedi: Yani oyun bize Arthur'un ölmesi ve yaşaması gibi bir seçenek sunuyor mu? Bunu merak ediyorum, Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: cevap Hayır
mertomert dedi: Yani oyun bize Arthur'un ölmesi ve yaşaması gibi bir seçenek sunuyor mu? Bunu merak ediyorum, Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: cevap Hayır
M mertomert Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 141 28 Ekim 2023 #8 Adrastos dedi: Maalesef o görev ana görev. Ne kadar geç de yapsan, erken de yapsan kaçınılmaz son. Değil. Senaryo böyle. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Adrastos dedi: Maalesef o görev ana görev. Ne kadar geç de yapsan, erken de yapsan kaçınılmaz son. Değil. Senaryo böyle. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #9 mertomert dedi: Yani kaçınılmaz son öyle mi Genişletmek için tıkla... Maalesef Sürprizbozan: Hikaye sonu Bir Arthur etmez ama John'da iyidir.
mertomert dedi: Yani kaçınılmaz son öyle mi Genişletmek için tıkla... Maalesef Sürprizbozan: Hikaye sonu Bir Arthur etmez ama John'da iyidir.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.624 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2023 #10 Ölecek Arthur.