Sürprizbozan RDR2 Arthur'un öksürüğüne ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

readsfurkan

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Sapphire XFX RX 6600XT Anakart: ASUS TUF Z370 PLUS GAMING Ram: ASUS TUF 8x2GB 3200MHz HDD: WD Blue WD10EZEX 1TB Monitör: Lenovo G24-20 165Hz 0.5ms
Meslek
öğrenci
RDR2 elimde çok uzun zamandır var iş olsun, okul olsun zar zor oynuyorum. Arthur öksürüp duruyor vesaire vesaire ne yapmalıyım?

RDR2 elimde çok uzun zamandır var iş olsun, okul olsun zar zor oynuyorum. Arthur öksürüp duruyor vesaire vesaire ne yapmalıyım?
Ben oynarken maske takıyordum öksürüğü için. Tabii ki işe yaramıyor ama bir umut işte.

Hikaye gereği öyle yani bir şey yapamazsınız oyunun yalın haliyle. Çok rahatsız ediyorsa mutlaka mod vardır bakabilirsiniz.

Merhaba kanki, bu öksürük sorununa bir ses şey yapamıyoruz, hikaye akışında hep devam ediyor zaten hikayenin bir yerinden sonra o öksürük olayı kalmıyor bitiyor gidiyor =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…