talhagerrard Femtopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #2 Zaman geçtikçe uzar.
TheEgemen Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 306 Çözümler 1 22 Temmuz 2023 #3 Hocam kel yapsanız bile uzuyor olması gerek. Oyunda biraz vakit geçirin uzamaya başlayacaktır.
Zbyrtmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 2.555 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X 16GB 3200MHZ RAM 500GB M.2 SSD MSİ B550M-A PRO Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #4 talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... RDR 2 oynamadım ama gerçekçi bir oyun olduğundan diye diyorum. Oyunda günler geçirdiniz mi yani zaman geçirdiniz mi? Bir de internette gördüğüm kadarıyla hızlı çıkarmak için saç toniği içmek lazımmış.
talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... RDR 2 oynamadım ama gerçekçi bir oyun olduğundan diye diyorum. Oyunda günler geçirdiniz mi yani zaman geçirdiniz mi? Bir de internette gördüğüm kadarıyla hızlı çıkarmak için saç toniği içmek lazımmış.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 22 Temmuz 2023 #5 Biraz süre geçmesi lazım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sakal toniği falan alabilirsiniz daha hızlı uzaması için.
Biraz süre geçmesi lazım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sakal toniği falan alabilirsiniz daha hızlı uzaması için.
OxeyGG Decapat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 429 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Markette bir içecek falan vardı sanırım oda saç ve sakalın uzamasını geliştiriyordu onu da iç istersen çabuk uzar.
Markette bir içecek falan vardı sanırım oda saç ve sakalın uzamasını geliştiriyordu onu da iç istersen çabuk uzar.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 22 Temmuz 2023 #7 298784 dedi: Biraz süre geçmesi lazım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sakal toniği falan alabilirsiniz daha hızlı uzaması için. Genişletmek için tıkla... Sakal toniği kel kafaya sürülür mü?
298784 dedi: Biraz süre geçmesi lazım. Ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sakal toniği falan alabilirsiniz daha hızlı uzaması için. Genişletmek için tıkla... Sakal toniği kel kafaya sürülür mü?
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 22 Temmuz 2023 #8 Yukapian dedi: Sakal toniği kel kafaya sürülür mü? Genişletmek için tıkla... Oyunda Saç Toniği diye geçiyor. Kullandığınızda sakallarla beraber saçınız da daha hızlı uzuyor. Hair Tonic - Red Dead Redemption 2 Guide - IGN Red Dead 2's Hair Tonic enables Arthur's hair to grow faster and longer than it naturally would. Each dose of Hair Tonic you consume in RDR2 will www.ign.com Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Yukapian dedi: Sakal toniği kel kafaya sürülür mü? Genişletmek için tıkla... Oyunda Saç Toniği diye geçiyor. Kullandığınızda sakallarla beraber saçınız da daha hızlı uzuyor. Hair Tonic - Red Dead Redemption 2 Guide - IGN Red Dead 2's Hair Tonic enables Arthur's hair to grow faster and longer than it naturally would. Each dose of Hair Tonic you consume in RDR2 will www.ign.com
bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 22 Temmuz 2023 #9 talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... Hırdavatçıdan tonik alıp içeceksin. Yapmasan da uzar ama vakit alır.
talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... Hırdavatçıdan tonik alıp içeceksin. Yapmasan da uzar ama vakit alır.
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 Yer Fox River 22 Temmuz 2023 #10 talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... Kel yaparsan çıkması biraz daha zaman alır.
talhagerrard dedi: Arthur'un sacını kel yaptım ama uzamıyor, nasıl uzar? Genişletmek için tıkla... Kel yaparsan çıkması biraz daha zaman alır.