I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #11 BluedragonSelim dedi: Online sahibi olanlara story indirimli sanırım. Ben başka bir hesaptan daha önce intro görevi oynamıştım bu sefer oynamayım dedim oyun bir at bile vermedi. Ahırdq beleş at kampanya vardı onu aldım ama eyere para yoktu sinir oldum çıktım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden alacağım Steam'den mi Rockstar'ın kendi Launcher'dan mı?
BluedragonSelim dedi: Online sahibi olanlara story indirimli sanırım. Ben başka bir hesaptan daha önce intro görevi oynamıştım bu sefer oynamayım dedim oyun bir at bile vermedi. Ahırdq beleş at kampanya vardı onu aldım ama eyere para yoktu sinir oldum çıktım. Genişletmek için tıkla... Onu nereden alacağım Steam'den mi Rockstar'ın kendi Launcher'dan mı?
BluedragonSelim Picopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 670 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3. Nesil,İntel HD Graphics,16 GB RAM,500 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2025 #12 i3R dedi: Onu nereden alacağım Steam'den mi Rockstar'ın kendi Launcher'dan mı? Genişletmek için tıkla... Online aç menüsünü haber kısmı oluyor ya orada olmalı. Tabii o mevzu kaldırılmış olsa bile RDR2 şu an sadece 15 dolar Steam'de.
i3R dedi: Onu nereden alacağım Steam'den mi Rockstar'ın kendi Launcher'dan mı? Genişletmek için tıkla... Online aç menüsünü haber kısmı oluyor ya orada olmalı. Tabii o mevzu kaldırılmış olsa bile RDR2 şu an sadece 15 dolar Steam'de.