Erenkkkn Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 170 3 Ekim 2022 #1 RDR2 oynarken Arap atım öldü dirilticide yoktu geri getirebilir miyim? Geri getiremezsem başka bir Arap atı bulabilir miyim? Bulabilirsem levelini nasıl hızlı ya da hileli bir şekilde arttırabilirim?
RDR2 oynarken Arap atım öldü dirilticide yoktu geri getirebilir miyim? Geri getiremezsem başka bir Arap atı bulabilir miyim? Bulabilirsem levelini nasıl hızlı ya da hileli bir şekilde arttırabilirim?
Metenikbc Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 400 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #11 Ünal00 dedi: Ben geri doğmuyor diye biliyorum. + Atı sürekli fırçalayınca da leveli artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum, forumda araştırırken biri doğuyor yazmış ben de baktım doğmuştu hocam. Artı 0 Eksi
Ünal00 dedi: Ben geri doğmuyor diye biliyorum. + Atı sürekli fırçalayınca da leveli artıyor. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyordum, forumda araştırırken biri doğuyor yazmış ben de baktım doğmuştu hocam.