Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 5 Mart 2023 #1 10GB'lik 3080 ekran kartına ve oyunun Steam sürümüne sahibim. Birçok şeyi (belgelerden salt okunur yapmayı optimize etmeyi format atmayı vs. vs.) Denedim ancak olmuyor. Ne yapmalıyım?
10GB'lik 3080 ekran kartına ve oyunun Steam sürümüne sahibim. Birçok şeyi (belgelerden salt okunur yapmayı optimize etmeyi format atmayı vs. vs.) Denedim ancak olmuyor. Ne yapmalıyım?
Mandalorian54 Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 698 Çözümler 5 5 Mart 2023 #2 Tüm ayarlar mı sıfırlanıyor. Bende sadece Tam Ekran yerine Pencere Moduna alıyor her seferinde onu düzeltiyorum oyuna girerken Artı 0 Eksi
Tüm ayarlar mı sıfırlanıyor. Bende sadece Tam Ekran yerine Pencere Moduna alıyor her seferinde onu düzeltiyorum oyuna girerken
KS KS Mel7h Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 333 Çözümler 2 5 Mart 2023 #3 Mandalorian54 dedi: Tüm ayarlar mı sıfırlanıyor. Bende sadece Tam Ekran yerine Pencere Moduna alıyor her seferinde onu düzeltiyorum oyuna girerken. Genişletmek için tıkla... Grafik alanındaki tüm ayarlarım sıfırlanıyordu, GeForce Experience uygulamasından birkaç şey yaptım düzeldi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mandalorian54 dedi: Tüm ayarlar mı sıfırlanıyor. Bende sadece Tam Ekran yerine Pencere Moduna alıyor her seferinde onu düzeltiyorum oyuna girerken. Genişletmek için tıkla... Grafik alanındaki tüm ayarlarım sıfırlanıyordu, GeForce Experience uygulamasından birkaç şey yaptım düzeldi teşekkürler.