ÖmerFarukG Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #1 RAM 8GB Ekran kartı RX580 Anakart H81 İşlemci i5 4590 Merhaba RDR2'yi başlatırken Rockstar Games böyle bir hata veriyor ne yaptıysam olmadı [ATTA
Çözüm ÖmerFarukG 27 Şubat 2025 Einstein dedi: Oyunu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Olayı çözdüm modemi restartlayınca çözüldü.
Einstein dedi: Oyunu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Olayı çözdüm modemi restartlayınca çözüldü.
KS KS ÖmerFarukG Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #11 Einstein dedi: Cloudflare WARP ile deneyin. Genişletmek için tıkla... gene aynı Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.062 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #12 ÖmerFarukG dedi: Gene aynı. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden Rockstar Games klasörüne girip Social Club klasörünü silip dener misin? Ne olu ne olmaz yedek alın. Artı 0 Eksi
ÖmerFarukG dedi: Gene aynı. Genişletmek için tıkla... Belgelerimden Rockstar Games klasörüne girip Social Club klasörünü silip dener misin? Ne olu ne olmaz yedek alın.
KS KS ÖmerFarukG Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #13 Einstein dedi: Belgelerimden Rockstar Games klasörüne girip Social Club klasörünü silip dener misin? Ne olu ne olmaz yedek alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ÖmerFarukG dedi: Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... olmadı Son düzenleme: 27 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Belgelerimden Rockstar Games klasörüne girip Social Club klasörünü silip dener misin? Ne olu ne olmaz yedek alın. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim ÖmerFarukG dedi: Deneyeceğim Genişletmek için tıkla... olmadı
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.062 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #14 ÖmerFarukG dedi: Deneyeceğim. Olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyunu nereden aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS ÖmerFarukG Femtopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #15 Einstein dedi: Oyunu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Olayı çözdüm modemi restartlayınca çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Einstein dedi: Oyunu nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Olayı çözdüm modemi restartlayınca çözüldü.