RDR2 baştan başlamaya değer mi?

vaxq

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşımın hesabında %30-40 gibi bir ilerleme yapmıştım, iyi atlar silahlar bir de şu her kürkten gerektiren çantayı falan almıştım, ama sonra hesabı kaybedince save falanda gitti. Hazır indirimde kendi hesabımda alıp oynamayı düşünüyorum, değer mi? Sıkılır mıyım? Bir de Ultimate Edition fiyatını hak ediyor mu?

Ben tekrar başladığımda sıkılmamıştım açıkçası. Görev yaparken diyalogları atlarsanız sıkılacağınızı düşünmüyorum.

Bence baştan oynamaya değer. Ben oyunu ilk bitirdiğimde 2 gün sonra 0´dan başlamıştım dayanamayıp ama bu sefer daha detaylı, yavaş oynamıştım. Ultimate versiyonunda da yanılmıyorsam Online kısmında bazı şeyler veriyor diye biliyorum ama tam emin değilim o konuda.

Hocam ben 2 kere başladım oyuna sonra bıraktım %40'larda en son yine sıkılacağımı düşündüm ama inat edip başladım ve ilk 2 oynayışımda daha oyunun göstermek istediği hiçbir şeyi görmemiş olduğumu fark ettim. Oyundan çok memnun ayrıldım en sonunda. Tavsiye ederim.

Ben tekrar başladığımda sıkılmamıştım açıkçası. Görev yaparken diyalogları atlarsanız sıkılacağınızı düşünmüyorum.

Peki ultimate edition değer mi o fazladan 30-40 liraya? Online çok girmeyeceğim, belki 2-3 saat bir göz atmak için. Zamanım offlineda geçer diye düşünüyorum.

Online girmeyeceksen bence değmez aynı oyun değil mi nasıl olsa ama sen 30-40 TL fark etmez diyorsan alabilirsin.

Peki ultimate edition değer mi o fazladan 30-40 liraya? Online çok girmeyeceğim, belki 2-3 saat bir göz atmak için. Zamanım offlineda geçer diye düşünüyorum.
Çok emin değilim ama Ultimate Edition online ile alakalı diye biliyorum. Onlineda geçireceğiniz zaman az ise normal olanını almanızı tavsiye ederim.

Hikaye modunada bir şeyler ekliyordu galiba ama orijinalini alacağım büyük ihtimal, sağ olun. Oyunu aşırı sevmiştim ve 30 FPS halde oynuyordum. Bilgisayarım iyileşti 60 FPS kaldırır gibi şimdi, daha çok zevk alacağım büyük ihtimal.

İyi oyunlar kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…