myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #11 vaxq dedi: Sağolun. Bu arada hocam gamepadlemi oynamak daha mantıklı klavye fare ile mi? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken en çok hangisi ile deneyiminiz varsa o size daha rahat gelecektir. Açıkçası ben silahlı oyunlarda gamepad kullanamıyorum.
vaxq dedi: Sağolun. Bu arada hocam gamepadlemi oynamak daha mantıklı klavye fare ile mi? Genişletmek için tıkla... Oyun oynarken en çok hangisi ile deneyiminiz varsa o size daha rahat gelecektir. Açıkçası ben silahlı oyunlarda gamepad kullanamıyorum.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #12 myth1 dedi: Oyun oynarken en çok hangisi ile deneyiminiz varsa o size daha rahat gelecektir. Açıkçası ben silahlı oyunlarda gamepad kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Banada fare ve klavye çok daha rahat geliyor, ama bazıları gamepadle daha eğlenceli demiş aklıma takıldı.
myth1 dedi: Oyun oynarken en çok hangisi ile deneyiminiz varsa o size daha rahat gelecektir. Açıkçası ben silahlı oyunlarda gamepad kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Banada fare ve klavye çok daha rahat geliyor, ama bazıları gamepadle daha eğlenceli demiş aklıma takıldı.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #13 vaxq dedi: Banada fare ve klavye çok daha rahat geliyor, ama bazıları gamepadle daha eğlenceli demiş aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Eğer silahları iyi kullanabileceğinizi düşünüyorsanız daha eğlenceli olabilir belki.
vaxq dedi: Banada fare ve klavye çok daha rahat geliyor, ama bazıları gamepadle daha eğlenceli demiş aklıma takıldı. Genişletmek için tıkla... Eğer silahları iyi kullanabileceğinizi düşünüyorsanız daha eğlenceli olabilir belki.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.106 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #14 myth1 dedi: Eğer silahları iyi kullanabileceğinizi düşünüyorsanız daha eğlenceli olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Otomatik aim yok mu zaten?
myth1 dedi: Eğer silahları iyi kullanabileceğinizi düşünüyorsanız daha eğlenceli olabilir belki. Genişletmek için tıkla... Otomatik aim yok mu zaten?
Shadow Ace Hectopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 588 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #15 Başlanır hocam.