Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #1 4 ay önce bitirmiştim, tekrar başlasam sıkılır mıyım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2023
yusu.w Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2023 #2 Sıkılmazsın diye düşünüyorum. Bence başla.
Y yuusuuf Femtopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #3 Kesinlikle tekrardan başlanır ama eğer ilk save de yan görevleri yapmadıysan ilk onları yapıp bir daha oynamanı tavsiye ederim.
Kesinlikle tekrardan başlanır ama eğer ilk save de yan görevleri yapmadıysan ilk onları yapıp bir daha oynamanı tavsiye ederim.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2023 #4 yuusuuf dedi: Kesinlikle tekrardan başlanır ama eğer ilk save de yan görevleri yapmadıysan ilk onları yapıp bir daha oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... John'un hikayeyi bitirip başlayayım diyorum ne dersin? Jack'i ata bindirdiğimiz görevde bırakmıştım.
yuusuuf dedi: Kesinlikle tekrardan başlanır ama eğer ilk save de yan görevleri yapmadıysan ilk onları yapıp bir daha oynamanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... John'un hikayeyi bitirip başlayayım diyorum ne dersin? Jack'i ata bindirdiğimiz görevde bırakmıştım.