Celal Garip Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi. Beaver oyuğundaki defteri bulamıyorum, diğer kamp yerlerinde vardı burada yok.
Arkadaşlar başlıktaki gibi. Beaver oyuğundaki defteri bulamıyorum, diğer kamp yerlerinde vardı burada yok.
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.731 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 6. Bölüm kampında defter (ve bağış kutusu) yok, hikaye gereği. Yapabileceğiniz bi' şey de yok o yüzden. Son düzenleme: 12 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
6. Bölüm kampında defter (ve bağış kutusu) yok, hikaye gereği. Yapabileceğiniz bi' şey de yok o yüzden.
KS KS Celal Garip Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #3 Teyrn dedi: 6. Bölüm kampında defter (ve bağış kutusu) yok, hikaye gereği. Yapabileceğiniz bi' şey de yok o yüzden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende her yeri aradım dedim, hayalde oyun baga girdi falan sandım. Artı 0 Eksi
Teyrn dedi: 6. Bölüm kampında defter (ve bağış kutusu) yok, hikaye gereği. Yapabileceğiniz bi' şey de yok o yüzden. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bende her yeri aradım dedim, hayalde oyun baga girdi falan sandım.