thesergen Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. RDR2'yi Steam üzerinden yükledim, açmak istediğim de Rockstar Games Social Club ekranı geçtikten sonra aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum ve oyun açılmıyor. Not: Sistemin Windows 7.
Arkadaşlar merhaba. RDR2'yi Steam üzerinden yükledim, açmak istediğim de Rockstar Games Social Club ekranı geçtikten sonra aşağıdaki resimdeki hatayı alıyorum ve oyun açılmıyor. Not: Sistemin Windows 7.
C clay camel Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #2 Net e rdr2 bex64 diye yaz rockstar in sitesinde çözümü yazmışlar fakat doğrumu yanlismi bilgim yok hatırlatırım. Artı 0 Eksi
Net e rdr2 bex64 diye yaz rockstar in sitesinde çözümü yazmışlar fakat doğrumu yanlismi bilgim yok hatırlatırım.
KS KS thesergen Hectopat Katılım 4 Ekim 2019 Mesajlar 85 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #3 Silinen üye dedi: Net e rdr2 bex64 diye yaz rockstar in sitesinde çözümü yazmışlar fakat doğrumu yanlismi bilgim yok hatırlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuyu gördüm ama maalesef bir çözüm olmadı Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Net e rdr2 bex64 diye yaz rockstar in sitesinde çözümü yazmışlar fakat doğrumu yanlismi bilgim yok hatırlatırım. Genişletmek için tıkla... Hocam o konuyu gördüm ama maalesef bir çözüm olmadı
C clay camel Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #4 Doğru olmayabilir demiştim . Onu haricinde bilgim yok maalesef. Artı 0 Eksi