RDR2 bitirdikten sonra hiçbir oyunu beğenmemek

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Geçen gün karta para attım 2 tane indirimli oyun aldım. 2'side sevdiğim tür olmasına rağmen hiçbirinden zevk alamadım. Grafik anlamında gerçekten RDR'den sonra hiçbir oyunu beğenmemeye başladım oynanışı, grafiği, oynamama isteği bunları bayağı bir yaşamaya başladım. Sizde böyle bir şey yaşadınız mı? Bir de RDR2'yi tamamen bitirince akıldan hiç çıkmıyor oyun.

Benzer senaryoyu Witcher 3 sonrası yaşadım.

Benzer senaryoyu Witcher 3 sonrası yaşadım.

RDR2 bitirdikten sonra biraz Witcher bakayım dedim ondan da hiç zevk alamadım. Bir araba oyunlarından zevk alıyorum. Aldığım oyunlar, Post Scriptum, call to arms (2 oyunu da).

RDR2 bitirdikten sonra biraz Witcher bakayım dedim ondan da hiç zevk alamadım. Bir araba oyunlarından zevk alıyorum.
İki oyunun at sürme dışında ortak noktası yok aslında, RDR2 yüksek bütçesi ve çıkış yılından dolayı bi' tık daha iyi ama Witcher 3'ün yeni nesil güncellemesi tam optimize olursa çok daha iyi olur.

NieR: Automata™'dan sonra yaşamıştım aynısını. Daha öncesinde oynadığım bir oyunun serisinden yeni bir oyun çıkmıyorsa oyun oynamaz hale geldim ondan sonra.

Keşke o oyunları oynadıktan sonra RDR2 bitirseydim demeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…