R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 Oyunu bitirmiş olmama rağmen silahların büyük bir kısmı açılmadı, bunun nedeni nedir?
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 18 Haziran 2023 #2 Silahçıdan alabiliyor musunuz? Bazı silahları silahçıdan almanız lazım. Artı 0 Eksi
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 Devolve dedi: Silahçıdan alabiliyor musunuz? Bazı silahları silahçıdan almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Regxot dedi: Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra. Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Silahçıdan alabiliyor musunuz? Bazı silahları silahçıdan almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Regxot dedi: Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 18 Haziran 2023 #4 Regxot dedi: Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Regxot dedi: Hiç kontrol etmedim hocam ama keşfedilenlere baktım yoktu gelmesi gerekir diye düşündüm. Ve boşluğa düştüm hocam oyundan sonra. Genişletmek için tıkla... Hocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm.
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 Devolve dedi: Hocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam gta 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi gta 5 zevl vermez artık Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Hocam ben çoğu silahı silahçıdan aldım oyun bittikten sonra. Silahçıya bakmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam gta 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi gta 5 zevl vermez artık
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 18 Haziran 2023 #6 Regxot dedi: Teşekkür ederim hocam GTA 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi GTA 5 zevk vermez artık Genişletmek için tıkla... Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
Regxot dedi: Teşekkür ederim hocam GTA 5 oynadığım kadar zevk vermemişti bu oyun şimdi GTA 5 zevk vermez artık Genişletmek için tıkla... Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.
KS KS R Regxot Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #7 Devolve dedi: Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı açmadım hocam açtığımda çözüm vereceğimden kesinlikle emin olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Devolve dedi: Silahları aldınız mı? Sorununuz çözüldüyse çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarımı açmadım hocam açtığımda çözüm vereceğimden kesinlikle emin olabilirsiniz.