RDR2 bitti, şimdi ne yapmalıyım?

Dostum RDR2'den sonra oynayabildiğim tek oyun God of War'dı onun dışında AC Valhalla gibi çok beğenilen çok kaliteli denilen hiçbir oyunu oynayamadım oyunlar aşırı çiğ gelmeye başlamıştı sanki oyunu oynuyordum ama ruh yok gibi geliyordu onun için RDR2'ye tekrar başlayacaktım ama silmiştim ve 120 GB indirmek zor geldi bende GoW'u 2 defa daha bitirdim sonra bayağı bir süre Online oyun oynadım CS, LoL falan şimdi tekrar RDR2 indirdim ve yine başladım kaç ay geçti hala daha başka hikayeli oyun oynayamıyorum.

Ben de çok ağır bir şekilde oynuyorum, ana görevleri olabildiğince geç yapıyorum, oyunu doya doya oynuyorum.. Bu arada online dene belki sarar.

RDR2 den sonra oynanacak oyunun uzunluğu max 10 - 15 saat olmalı. Uzun soluklu oyunların peşine uzun soluklu oyunlar gitmez. Hayatta daha bir sürü güzel oyun var. Onlardan kısa süreli olanları denemek lazım. Örneği Dead Space serisini oynamadıysan onu oynamanı öneririm. Oyun eskidir ama güncel bilgisayarlarla görüntü kalitesini yüksek açınca harika görseller çıkıyor ortaya.

Hazır GTA 4 indirime girmişken onu al denemediysen. Mafia 1/2 de çok sarmıştı beni, güzel bir sürü alternatif var.

Ben 158 saat oynadım. Bitirdim. Aradan tam 1 sene geçti. Kanım kaynıyor tekrardan.

Şimdi cyberpunk77 yi dene

Rdr2'den sonra hiçbir oyun kesmiyor artık

Gafanı duvara vur

Gelecek yıllarda daha güzelleri gelir bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…