RDR2 bitti, şimdi ne yapmalıyım?

Oyun demediğim için diğerlerin oynamam ben.

Aynı şekil düşünüyorum hocam konuyu çok güzel bir şekilde dile getirmişsiniz

RDR2'den sonra GTA 5 sarmıştı beni istersen dene.

3 saat oynadım ve sildim. Nedense RDR ve withcer-ı beğenemedim
Witcher'ı ben de sonuna yaklaşmıştım, ancak bitirmek nasip olmadı. Geçenlerde tekrar indirdim Steam üzerinden, ancak o eski grafikleri ve atmosferi içine çekmiyor gibi geldi. Gerçi oyunu güncellemişler ve yeni bir makyaj yapmışlar, ama benim sistemimde aşırı bir optimizasyon sorunu var gibi. Bu yüzden oyunu sildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi birdaha bitir.

Daha düşük kaliteli çerezlik bir oyun oyna. Tekrardan kaliteli bir oyun bulamayacaksın çünkü Beklentini düşür ki RDR’den sonra başka oyunlar tat versin. Çerezlik oyundan sonra oynamadıysan Far Cry serisine bakabilirsin.

Paşam bir öneri souls like oyunlara başlayabilirsin alıştığın RDR tarzından uzaklaştırıp oyunun içine çeker seni. Ufak bir öneri.
Millet rdr yi hikayesi için oynamıyor mu ki soulslarda hikaye yok çok sarmayabilir

Şu oyunu kim oynasa aşık oluyor. Donup kalıyor. Bir ben oynayamadım. Bir ara indirip deneyeceğim. Acaba çok mu şey kaçırıyorum?

Oyun çok güzel çok güzel içerikleri var ancak bana göre sıkıcı çünkü yavaş oyun at yavaş ilerliyor silahlar yavaş gibi mesela ben GTA serisinden en çok 4'dü severim hem mekanikleri güzel hem de teması. Açıkçası RDR2'yi %50 bölüme kadar oynadım ve sıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…