ismejxenk Hectopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 606 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #11 Slippin Jimmy dedi: Kanka böyle oyun çok var zaten. Rdr zayıf kalıyor bence. Bir detroit etmez bu konuda. Genişletmek için tıkla... Detroit daha düşük bütçeli gameplayi zayıf karakterlerin anlatımı Rdr'ye göre zayıf.
Slippin Jimmy dedi: Kanka böyle oyun çok var zaten. Rdr zayıf kalıyor bence. Bir detroit etmez bu konuda. Genişletmek için tıkla... Detroit daha düşük bütçeli gameplayi zayıf karakterlerin anlatımı Rdr'ye göre zayıf.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #12 860822 dedi: Rdr1 oynadığın zaman Arthur'un John'un tırnağı olamayacağını anlarsın. Genişletmek için tıkla... John ile oynadık oyunun sonunda ama RDR 1' deki grafiklerle Arthur'dan daha çok bağlanılacağını zannetmiyorum. Fikrine saygım sonsuz tabii ki.
860822 dedi: Rdr1 oynadığın zaman Arthur'un John'un tırnağı olamayacağını anlarsın. Genişletmek için tıkla... John ile oynadık oyunun sonunda ama RDR 1' deki grafiklerle Arthur'dan daha çok bağlanılacağını zannetmiyorum. Fikrine saygım sonsuz tabii ki.
mutiant Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.973 Çözümler 14 Yer Midland 6 Nisan 2025 #13 Hocam yeni başladım daha ilk baştaki karlık yeni bitti önümde kaç saattlik serüven çıkar?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.032 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #14 mutiant dedi: Hocam yeni başladım daha ilk baştaki karlık yeni bitti önümde kaç saattlik serüven çıkar? Genişletmek için tıkla... 60 70 saat gibi ağır ağır oynarsin.
mutiant dedi: Hocam yeni başladım daha ilk baştaki karlık yeni bitti önümde kaç saattlik serüven çıkar? Genişletmek için tıkla... 60 70 saat gibi ağır ağır oynarsin.
Herolynx53 Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 1.045 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #15 mutiant dedi: Hocam yeni başladım daha ilk baştaki karlık yeni bitti önümde kaç saattlik serüven çıkar? Genişletmek için tıkla... Oynamana bağlı, hikaye yardırırsan eğer maksimum 60 saat sürebilir.
mutiant dedi: Hocam yeni başladım daha ilk baştaki karlık yeni bitti önümde kaç saattlik serüven çıkar? Genişletmek için tıkla... Oynamana bağlı, hikaye yardırırsan eğer maksimum 60 saat sürebilir.