RDR2 bittikten sonra ara görevleri yapmak

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba RDR2'yi epilogue ile beraber bitirdim dün. Birkaç ara görev de yaptım fakat hep ana hikayeden ilerledim. Şimdi oyuna tekrar başlayıp tüm ara görevleri vs. yaparak ilerlemek istiyorum. Tekrar başlamadan, sadece oyun bitince yapılabilecek şeyler varsa onları yapıp tekrar başlayayım, bu şekilde neler var? Ve tekrar başlamadan yap dediğiniz önerileriniz varsa onları da alayım.

Oyunu oyun yapan yan görevler, ara görevlerdir bence.

Yanlış hatırlamıyorsam oyunda özel atlar var mesela en hızlısı en güçlüsü filan onları bulabilirsin
Veya efsanevi hayvanlar var timsah vardı galiba kurt vardı onları kesebilirsin altın silahı almadıysan onu alabilirsin. Hazineler vardı onları video yardımı olmadan bulabilirsin altın filan olan.

Oyunun yan görevleri hiç sıkmıyor emin ol. Oynayın hiç pişman olmazsınız.

Oyunun yan görevleri hiç sıkmıyor emin ol. Oynayın hiç pişman olmazsınız.
Oyunu oyun yapan yan görevler, ara görevlerdir bence.
Yok zaten dediğim gibi bir kaç tane yaptım, gayet zevkliler, oyun zaten apayrı bi' boyut. Açık dünyada gezerken yardım isteyen kişilere yardım etmek vs. bile sıkmıyor. Sorduğum şey, sadece oyunu bitirdiğinde alınabilecek, yapılabilecek bazı şeyler varmış galiba, bunları yapıp oyuna tekrar başlayayım diye soruyorum neler bunlar?

Evet beyaz arap atını ehlilleştirip onu kullandım oyun boyu. Bazı hayvanları da avladım. Altın silah dediğinize bir bakayım YT'den.

Dostum bildiğm kadarıyla Johnlada tüm görevleri yapabilirsin sadece bir kaç farklı diyalog oluşur o kadar, Yada challenge görevlerini yaparsın onların hepsini yaptıktan sonra ve oyunu bitirdikten sonra güzel bir sinematik giriyor ve sana az kişide olan bir kostüm falan veriyor. İsmi galiba "Doğunun efsanesiydi" bunları bitirebilirsin işte. -Bu dediğim oyunu %100 ledikten sonra geçerli-

Hikaye %100, Genel ilerleme %75 şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…