RDR2 Blackwater'daki görev nasıl yapılır?

t_h42

Decapat
Daha fazla  
Şu an oyundaki tek görevim Blackwater'da. Bir ara denemiştim ama blackwater sınırlarına girer girmez bütün kanun adamları bana geliyor. Yapmanın kolay yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle köprüden girmeye çalışıyorsun orada 2. bir yol var oda köprüydü yanlış hatırlamıyorsam Or'dan geçeceksin. Orada kanun adamları yok ama gitmeden önce maske tak.

Büyük ihtimalle köprüden girmeye çalışıyorsun orada 2. bir yol var oda köprüydü yanlış hatırlamıyorsam Or'dan geçeceksin. Orada kanun adamları yok ama gitmeden önce maske tak.
Az önce 2.yolu aramaya çalışırken ödül avcıları + kanun adamları tarafından kovalandım.

2.yolu map üzerinden gösterirseniz anlayacam nereden gitceğimi.

Mapi attım belki hatırlarsınız.

Az önce 2.yolu aramaya çalışırken ödül avcıları + kanun adamları tarafından kovalandım.

2.yolu map üzerinden gösterirseniz anlayacam nereden gitceğimi.

Mapi attım belki hatırlarsınız.
Neyse mapin batısından dolandım geldim görev yerine yardımın için yinede sağol.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-22 150728.png
    2,7 MB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Görev kırmızı çizgiye daha yakın ama oradaki köprüde kanun adamları bekliyor büyük ihtimalle oradan gitmeye çalıştın ilk gittiğinde. Beyaz çizginin orada kanyon gibi bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam ben oradan geçerek tamamladım görevi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…