BurKaLPArslan Decapat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #1 RAM Gskill 2x16(32)GB 3200mhz Ekran kartı ASUS Dual RTX 4060 OC Anakart ASUS prime H-610 M İşlemci İ5 12 400f Arkadaşlar RDR2 bulanık görünüyor. Özellikle ağaçlar bayağı bir bulanık çok rahatsız ediyor. Ayrıca biraz da piksel piksel görünüyor. Oyunda her şeyi ultraya çektim ama sorunu çözemedim. Bunu düzeltmek için önerdiğiniz grafik ayarı var mı?
Arkadaşlar RDR2 bulanık görünüyor. Özellikle ağaçlar bayağı bir bulanık çok rahatsız ediyor. Ayrıca biraz da piksel piksel görünüyor. Oyunda her şeyi ultraya çektim ama sorunu çözemedim. Bunu düzeltmek için önerdiğiniz grafik ayarı var mı?
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.379 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2024 #11 Çözünürlük ölçeğini 5/4 [x1.250] yapabilirsin, bu biraz da olsa düzeltiyor. Oyun içindeki keskinliği pek tavsiye etmiyorum, çok yapay duruyor. Bu moda bakabilirsin. TAA Enhanced Fixes TAA blur in motion. www.nexusmods.com Ek olarak ReShade kurup, sharpness açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Çözünürlük ölçeğini 5/4 [x1.250] yapabilirsin, bu biraz da olsa düzeltiyor. Oyun içindeki keskinliği pek tavsiye etmiyorum, çok yapay duruyor. Bu moda bakabilirsin. TAA Enhanced Fixes TAA blur in motion. www.nexusmods.com Ek olarak ReShade kurup, sharpness açabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et