H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 RDR 2'yi Epic Games'ten yükleyeceğim. (başlığa yanlış yazmışım ''rdr2 yi nasıl bulut'a yüklerim?'' yazcaktım Son düzenleme: 14 Nisan 2023
RDR 2'yi Epic Games'ten yükleyeceğim. (başlığa yanlış yazmışım ''rdr2 yi nasıl bulut'a yüklerim?'' yazcaktım
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 14 Nisan 2023 #2 Bulut yüklemesi derken? Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 14 Nisan 2023 #3 Cloud Save'yi mi diyorsun? Oyundan çıktıktan sonra otomatik olarak Cloud save alınıyor olması lazım. Son düzenleme: 14 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
KS KS H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #4 olvidobc dedi: Bulut yüklemesi derken Genişletmek için tıkla... Dalgınlıktan yanlış yazmışım rdr2 yi buluta nasıl yüklerim yazcaktım Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Bulut yüklemesi derken Genişletmek için tıkla... Dalgınlıktan yanlış yazmışım rdr2 yi buluta nasıl yüklerim yazcaktım
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 14 Nisan 2023 #5 Hocam yine ne istediğinizi anlamadım. Buluta yüklemekten kastınız nedir, yukarıda yazan cloud save muhabbeti mi? Artı 0 Eksi
Hocam yine ne istediğinizi anlamadım. Buluta yüklemekten kastınız nedir, yukarıda yazan cloud save muhabbeti mi?
KS KS H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #6 olvidobc dedi: Hocam yine ne istediğinizi anlamadım. Buluta yüklemekten kastınız nedir, yukarıda yazan cloud save muhabbeti mi? Genişletmek için tıkla... yok, terabox diye ücretsiz bir bulut depolama var. Ona yüklemek istiyorum çünkü bilgisayarda yer yok Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Hocam yine ne istediğinizi anlamadım. Buluta yüklemekten kastınız nedir, yukarıda yazan cloud save muhabbeti mi? Genişletmek için tıkla... yok, terabox diye ücretsiz bir bulut depolama var. Ona yüklemek istiyorum çünkü bilgisayarda yer yok
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 15 Nisan 2023 #7 Böyle bir şey mümkün değil ne yazık ki. Sandığınız gibi çalışmıyor bulut depolama çözümleri. Artı 0 Eksi
KS KS H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #8 olvidobc dedi: Böyle bir şey mümkün değil ne yazık ki. Sandığınız gibi çalışmıyor bulut depolama çözümleri. Genişletmek için tıkla... Bi flash disk'e indirsem ondan sonra ordan buluta atsam olmaz mı? Artı 0 Eksi
olvidobc dedi: Böyle bir şey mümkün değil ne yazık ki. Sandığınız gibi çalışmıyor bulut depolama çözümleri. Genişletmek için tıkla... Bi flash disk'e indirsem ondan sonra ordan buluta atsam olmaz mı?
2 276323 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 1 15 Nisan 2023 #9 hks_hks dedi: Bi flash disk'e indirsem ondan sonra ordan buluta atsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Buluta atabilirsiniz fakat buna ne gerek var? Buluta atınca oynayamazsınız. Artı 0 Eksi
hks_hks dedi: Bi flash disk'e indirsem ondan sonra ordan buluta atsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Buluta atabilirsiniz fakat buna ne gerek var? Buluta atınca oynayamazsınız.
KS KS H hks_hks Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #10 276323 dedi: Buluta atabilirsiniz fakat buna ne gerek var? Buluta atınca oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Pc de yer olmadığı için buluta atmak istiyorum. Ve bulutta uygulamalar çalışıyor oynayamayacağıma emin misiniz? Artı 0 Eksi
276323 dedi: Buluta atabilirsiniz fakat buna ne gerek var? Buluta atınca oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Pc de yer olmadığı için buluta atmak istiyorum. Ve bulutta uygulamalar çalışıyor oynayamayacağıma emin misiniz?