B Berkay kya Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım RDR2 oynamak istiyoruz lakin bende Xbox onda PC var RDR2'ye cross play yani çapraz platform gelme olasılığı var mı yani gelebilir mi?
Merhaba arkadaşlar, ben ve arkadaşım RDR2 oynamak istiyoruz lakin bende Xbox onda PC var RDR2'ye cross play yani çapraz platform gelme olasılığı var mı yani gelebilir mi?
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 12 Ocak 2023 #2 Sanmam, Online'ın bile desteğini kesmişlerdi. Artı 0 Eksi
KS KS B Berkay kya Femtopat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #4 tuggrul dedi: Sanmam, Online'ın bile desteğini kesmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Derken anlamadım. Artı 0 Eksi
tuggrul dedi: Sanmam, Online'ın bile desteğini kesmişlerdi. Genişletmek için tıkla... Derken anlamadım.
tuggrul Kilopat Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 728 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 12 Ocak 2023 #5 Berkay kya dedi: Derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Red Dead Online'ın desteğini kesmişlerdi. Artı 0 Eksi
Berkay kya dedi: Derken anlamadım. Genişletmek için tıkla... Red Dead Online'ın desteğini kesmişlerdi.