Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 RDR 2'ye yeni başladım. Nasıl görev alacağımı bilmiyorum. Yarım saattir boş boş dolanıyorum. Nasıl görev alıp hikayeye akacağım ana görev olursa çok iyi olur.
RDR 2'ye yeni başladım. Nasıl görev alacağımı bilmiyorum. Yarım saattir boş boş dolanıyorum. Nasıl görev alıp hikayeye akacağım ana görev olursa çok iyi olur.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Ağustos 2023 #2 Görev almana gerek yok bir ana görevi bitirdiğin an diğeri açılıyor. Haritadaki sarı noktalar ana görev beyaz noktalar yan görev.
Görev almana gerek yok bir ana görevi bitirdiğin an diğeri açılıyor. Haritadaki sarı noktalar ana görev beyaz noktalar yan görev.
Haslenkarag Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 SHYAH dedi: Görev almana gerek yok bir ana görevi bitirdiğin an diğeri açılıyor. Haritadaki sarı noktalar ana görev beyaz noktalar yan görev. Genişletmek için tıkla... Haritam daha açılmadı ki horsehoe diye bir yerdeyim.
SHYAH dedi: Görev almana gerek yok bir ana görevi bitirdiğin an diğeri açılıyor. Haritadaki sarı noktalar ana görev beyaz noktalar yan görev. Genişletmek için tıkla... Haritam daha açılmadı ki horsehoe diye bir yerdeyim.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 30 Ağustos 2023 #4 Haslenkarag dedi: Haritam daha açılmadı ki horsehoe diye bir yerdeyim. Genişletmek için tıkla... Aga haritayi acinca sari nokta yok mu?
Haslenkarag dedi: Haritam daha açılmadı ki horsehoe diye bir yerdeyim. Genişletmek için tıkla... Aga haritayi acinca sari nokta yok mu?