Merhaba, dün PC'mi formatlamadan önce %appdata% üzerinden save dosyasını çektim fakat belgelerimde de olduğunu fark etmedim. Eğer sadece appdatadaki save dosyası yeterliyse oyun görmüyor. En kötü hazır save dosyalarından indirmem gerekecek. En son chapter 3'ün ortalarında sanırım arabayı yağmaladıktan sonra peşimize ordu takılıyordu, gece bir kulubede konakladıktan sonra ormanda bayağı fight dönüyordu. Buranın hemen sonrasında ya da çok az öncesine ait save dosyası lazım.
Çok kötü bir durum. Ortalarından bulmak zor ama "Red Dead Redemption 2 chapter 3 save files" yazdığınızda birsürü sonuç karşınıza çıkacaktır. Ben olsam oyuna yeniden başlardım.
Kesinlikle ben de yeniden başlardım, zaten güzel oyun Bir de başkasının save dosyasındaki onur seviyesi falan sizinki ile de eş gitmez. Hatta o dinazor kemikleri, diğer koleksiyon ögeleri falan da eksik ya da fazla çıkabilir.
Çok kötü bir durum. Ortalarından bulmak zor ama "Red Dead Redemption 2 chapter 3 save files" yazdığınızda birsürü sonuç karşınıza çıkacaktır. Ben olsam oyuna yeniden başlardım.
Kesinlikle ben de yeniden başlardım, zaten güzel oyun Bir de başkasının save dosyasındaki onur seviyesi falan sizinki ile de eş gitmez. Hatta o dinazor kemikleri, diğer koleksiyon ögeleri falan da eksik ya da fazla çıkabilir.
Malesef kendi dünyamdaki gibi keyif vermicek tabiki ama daha güncel oynarken aynı bölümleri tekrar oynamakta bayıcaktır Göze alacağım bir durum. Chapter 3 olarak bakacağım save dosyalarına, sağolun.