T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2022 #1 Oyunu gece indirdim oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Social Club'ı kaldırıp tekrar kurdum virüs korumasını devre dışı bıraktım. Sorunum çözülmedi ne yapabilirim? Dosya Ekleri rdr.png 221,9 KB · Görüntüleme: 29
Oyunu gece indirdim oyuna girmeye çalıştığımda böyle bir hata ile karşılaştım. Social Club'ı kaldırıp tekrar kurdum virüs korumasını devre dışı bıraktım. Sorunum çözülmedi ne yapabilirim?
recaii Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 3 8 Eylül 2022 #2 Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS T tolga1034 Megapat Katılım 4 Ocak 2016 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #3 recaii dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet daha önceden bitirmiştim, video izledim canım çekti az gireyimde oynayayım dedim. Epic üzerinden dosya doğrulamasıda yaptım. Artı 0 Eksi
recaii dedi: Oyununuz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Evet daha önceden bitirmiştim, video izledim canım çekti az gireyimde oynayayım dedim. Epic üzerinden dosya doğrulamasıda yaptım.