RDR2 Crack Save Steam'e Aktırılabilir mi?

• Konuyu başlatan O.K
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.146

O.K

Kilopat
RDR2 crackli Save dosyasını Steam'e aktarabilir miyiz? Bu arada dosyaları doğrula yaprak tekrar indirmemek gibi şansımız var mı?

Bu arada dosyaları doğrula yaprak tekrar indirmemek gibi şansımız var mı?
Steam'e girin. İndirmeye başlayın RDR2'yi, 1 dk kadar insin, durdurun. Sonra steamapps-->common-->RDR2 klasörü yerine, hali hazırda inmiş olan oyunun klasörünü kopyalayın. Ondan sonra Steam'de indirmeyi tekrar başlatın. Eksikleri indirip oyunu günceller. Bir şeyler indirirsiniz ama tamamı olmaz.

Elinizdeki korsan Epic sürümü falansa belki işe yaramayabilir çok emin değilim. Denemek lazım, benim tecrübem yok bu konuda. Epic ve Steam sürümleri ne kadar farklı olabilir diye düşünüyorum, pek bir fark olmaması lazım oyun aynı oyun sonuçta.

Save için de yukarıdaki arkadaş gerekli işlemi söylemiş zaten. Save dosyalarını "Belgelerim" klasörünüzde bulabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Dosyaları doğrulama taktiğini denedim ama yine de 119GB indirme yaptı. Ben de sildim orijinal olarak indiriyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı