hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #21 Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız bu ironiydi. Sonunda ki parantez ünlemi görmedin herhalde. Genişletmek için tıkla... İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Yalnız bu ironiydi. Sonunda ki parantez ünlemi görmedin herhalde. Genişletmek için tıkla... İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın.
E emirfurkan Hectopat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 210 Çözümler 2 27 Ekim 2020 #22 letmenow dedi: Sonradan ünlem koydun, yeme bizi. Genişletmek için tıkla... Yo sonradan koymadı ben gördüm yani.
letmenow dedi: Sonradan ünlem koydun, yeme bizi. Genişletmek için tıkla... Yo sonradan koymadı ben gördüm yani.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.143 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #23 Coeus dedi: Bende farkedemediklerine şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Şaşırmaya devam o zaman, bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, sonradan ünlem koydu baktı linç yiyor.
Coeus dedi: Bende farkedemediklerine şaşırıyorum. Genişletmek için tıkla... Şaşırmaya devam o zaman, bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, sonradan ünlem koydu baktı linç yiyor.
Coeus Decapat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 27 Ekim 2020 #24 letmenow dedi: Sonradan ünlem koydun, yeme bizi. Genişletmek için tıkla... hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Hayır en baştan beri vardı ünlem.
letmenow dedi: Sonradan ünlem koydun, yeme bizi. Genişletmek için tıkla... hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Hayır en baştan beri vardı ünlem.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #25 hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim koymayı unuttum.
hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim koymayı unuttum.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #26 Coeus dedi: Hayır en baştan beri vardı ünlem. Genişletmek için tıkla... Hocam siz görmediniz büyük ihtimal.
Coeus dedi: Hayır en baştan beri vardı ünlem. Genişletmek için tıkla... Hocam siz görmediniz büyük ihtimal.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 27 Ekim 2020 #27 Bilgisayarınız umarım virüslerle boğulur. Korsan indirmeyin.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.143 Çözümler 9 Yer Saratov 27 Ekim 2020 #28 Coeus dedi: Hayır en baştan beri vardı ünlem. Genişletmek için tıkla... Ah şu anında yeniden oynatma açık olsa gösterirdim de kapalıydı.
Coeus dedi: Hayır en baştan beri vardı ünlem. Genişletmek için tıkla... Ah şu anında yeniden oynatma açık olsa gösterirdim de kapalıydı.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 27 Ekim 2020 #29 hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Sonradan koysaydı sağda edit kaydı yazardı? Bakın şu an edit yapıyorum sağda kaydı çıkıyor değil mi arkadaşlar? -Yoksa kaldırıldı da biz mi bilmiyoruz.
hakan.klcarslan dedi: İlk başta ünlem koymadın baktın tepki geliyor ironi muamelesi yaptın. Genişletmek için tıkla... Sonradan koysaydı sağda edit kaydı yazardı? Bakın şu an edit yapıyorum sağda kaydı çıkıyor değil mi arkadaşlar? -Yoksa kaldırıldı da biz mi bilmiyoruz.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Ekim 2020 #30 ius dedi: Fitgirlden indirdim bu arada Hiç korsan kullanmamış olsam amenna ama daha önce indirdiğim yerden indirip böyle bir olayla karşılaşmam tuhaf oldu Genişletmek için tıkla... Oradan Empress'e ait başka oyun indirin, Voksi'nin kırdığı oyunlardan indirin örneğin hepsinde bu şekilde uyarı verecektir.
ius dedi: Fitgirlden indirdim bu arada Hiç korsan kullanmamış olsam amenna ama daha önce indirdiğim yerden indirip böyle bir olayla karşılaşmam tuhaf oldu Genişletmek için tıkla... Oradan Empress'e ait başka oyun indirin, Voksi'nin kırdığı oyunlardan indirin örneğin hepsinde bu şekilde uyarı verecektir.