RDR2 Crack'de trojan çıktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gün önce bende farkettim bu olayı. Bitdefender ile tarattım trojan çıkmadı, virüslü dosya dedi. Google ile araştırdım eski bir iletişim virüsüymüş açığı çoktan kapatılmıştır. Empress yeni olduğu için kamuoyu sistem bilgisi databesi oluşturuyor kendine galiba. Bilirsiniz o ekipler bir crack dosyasını ne kadar çok farklı sistem kombinasyonunda denerse o kadar sağlıklı oluyor crack dosyası.

Crack dosyalarını trojan olarak göstermesi onun trojan olduğu anlamına gelmiyor. Kaspersky'la tarattım korsan RDR2 dosyalarını hiçbir tehdit bulamadı. Oyun akıyor bu arada Rockstar iyi iş çıkarmış. Windows Defender saçma şeyleri virüs olarak algılayabiliyor.

Koymayı unutmuştum.
Bence arkadaşın korsan ürün kullanıp sorun yaşadığını ve derdini burada aradığını zannedip beğeni almak için bunu yazdın. Sonra açıklamayı okudun ve rezil olmamak için parantez içi ünlem koydun. 3-5 like için değdi mi?

Durumu kötü olup RDR2 oyununa 300 TL baymak = Asgari ücret alıp iPhone X almak.

Durumu iyi olanlar elbette almalı, korsan indirmemeli fakat yorumumun arkasında duruyorum. Ben 300TL baymadım ama oyunu korsan da oynamadım. Steam hesabı satın aldım. Genelleme yaparak konuşacak olursak, bir oyun bence 300-500 TL gibi saçma bir fiyat olmamalı. "Burada" kesinlikle korsanı desteklemem fakat durum böyle yani. Ek olarak RDR2 Türkçe yama bile çıkartmıyor, orası ayrı konu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…