RDR2 dahili ekran kartını %100 kullanıyor

bora26.36

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumda sadece RDR2 GPU0'ı %100 kullanıyor. Diğer oyunlar GTAV vs. hepsi GPU1'i kullanıyor ve herhangi bir kasma donma olmadan 3840x2160 monitörümde cayır cayır oynuyorum. Ama RDR2 söz konusu olunca resimde şekilde kullanıyor GPU'yu ve FPS 3'lere düşüyor oynatmıyor, bir hata ile başlatıyor oyunu. Bunun sebebi nedir ilk yüklediğimde böyle değildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu açarken prize bağlı mı?
Windows oyun seçeneklerinden harici gpu seçili mi?
Oyun ayarlarından harici gpu seçili mi?
Sadece rdr2 için mi bu sıkıntı var?

Ayarlara girin, sistem tarafında ekranlar bölümünden grafikler seçeneklerine girin. Sonrasında RDR2 oyununu ekleyip yüksek Performans'a seçin. (genellikle harici grafik birimi ile çalıştırır) sonrasında oyunu çalıştırın ve Görev Yöneticisi'nden kontrol edin harici grafik ile oyunu çalıştırınca hatanın da giderilceğini düşünüyorum.

Oyunu açarken prize bağlı mı?
Windows oyun seçeneklerinden harici gpu seçili mi?
Oyun ayarlarından harici gpu seçili mi?
Sadece rdr2 için mi bu sıkıntı var?

evet prize bağlı,
windows harici ekran kartı seçili,
oyun ayarlarında harici gpu seçili,
evet sadece rdr2 de yapıyor..

söylediğiniz ayarda oynuyorum sürekli, driverım güncel öneceden vermiyordu bu hatayı, oynatıyordu gayet güzel, ama bu hata yeni oluştu, ve Laptopun kendi ekranında vermiyor bu hatayı gayet akıcı oynatıyor...

ve sadece bu monitörde yapıyor bunu yani başka bir monitörüm daha var onda yapmıyor , laptopun ekranında yapmıyor, sadece bu monitörde yapıyor. Birde Nvidia Denetim masası bu bahsettiğim monitörü görmüyor şu anda farkettim bunu..

Gerçekten çok çok garip birşey oldu, ayarlardaki grafiği RDR2 için windowsun kararına bırak seçeneğini geri seçtim ve şu an sorunum çözüldü 70 fps te oynatıyor, neden böyle birşey yaptı güncellemeden ötürümü anlamadım ama sorun çözüldü ilginize çok teşekkürler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…